Tom POV.

Ik zie Bill even nadenken wanneer ik net heb verteld wat mijn moeder mij heeft verteld. "Misschien moeten de meiden dan naar de opvang wanneer wij naar school zijn. De meiden gaan bijna naar school, maar tot die tijd is de opvang zeker nodig, want ik denk dat jouw moeder dan ook niet altijd meer op de meiden kan letten," zegt Bill.

"Ja, dat lijkt mij de beste oplossing. Natuurlijk helpt mijn moeder ons daar wel financieel in. Daar hoeven we niet over na te denken," zeg ik.

"Nee, gelukkig. Als geld een issue was werd het gelijk wat moeilijker om oplossingen te verzinnen," zegt Bill en ik knik instemmend. "Alleen wachtlijsten, dat kan ons misschien in de weg komen te staan," zegt Bill onzeker.

"Ik heb geen flauw idee of er grote wachtlijsten in de kinderopvang zijn," zeg ik, want het was nooit nodig om ons daarin te verdiepen. We hebben een school waar de meiden heen gaan zodra ze vier zijn, maar de kinderopvang was nooit nodig. De peuterspeelzaal hebben we wel naar gekeken, maar nu heeft die paar uurtjes geen nut meer, want op sommige dagen gaat het echt om de hele dag.

"Ik heb er één. Misschien even bellen hoe het zit?" Vraagt Bill, die blijkbaar al op zoek was gegaan terwijl ik in gedachten zat.

"Ja, geeft mij het nummer maar, dan neem ik gelijk contact op."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ene heeft wacht rij en de andere niet
    Maar wel slimme oplossing en kunnen de meiden al vriendjes maken

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen