Bill POV.

Ik zet nog een stap dichter naar Tom toe en druk mijn lippen op die van hem, maar hij duwt mij af. "Ik ben nog helemaal niet zeker of ik dit wel moet doen," zegt Tom.

"Alsjeblieft, Tom, de ervaring kan je mooi meenemen naar de toekomst," zeg ik, waarna ik mij gewoon op zijn bed zet.

"Je doet dit vaker he?" Vraagt Tom.

"Ja, en opgeven doe ik zelden," zeg ik.

"En je beloofd mij daarna te laten?" Vraagt Tom.

"Als je er niks bij voelt, sure," zeg ik en Tom knikt waarna hij zich naast mij op het bed zet, ik trek mijn boxer uit en Tom doet hetzelfde, ook al gaat het bij hem een stuk trager. "Nu niet onzeker zijn. Ik weet dat het jouw eerste keer is, maar het is eigenlijk gewoon heel makkelijk," zeg ik.

"Niet iedereen is zoals jij," zegt Tom, maar ik besluit z'n opmerking gewoon te negeren en begin over z'n penis te strelen.

"Nu reageert ie wel," zeg ik met een grijns waarna ik bij hem op schoot kruip en z'n nek begin te zoenen en na even zorg ik dat hij voorzichtig in mij glijd en ik laat een kreun horen en na even neemt Tom de leiding over totdat hij in mij klaarkomt. "Je bent een natuurtalent," zeg ik en ik streel met mijn vingers over z'n borstkas. "Laten we nu de rollen omdraaien," fluister ik naar hem, maar hij duwt mij geschrokken uit het bed waardoor ik op de grond land. "Waar was dat voor nodig?" Vraag ik.

"We hadden het nooit moeten doen," zegt Tom en hij staat op waarna hij de badkamer invlucht.

"Hey, er mogen geen lichten aan!" Roep ik hem achterna, aangezien hij zo van de regeltjes is, maar hij negeerd mij.

Tom POV.

Waarom heb ik mij zo makkelijk laten overhalen? Ik snap mijzelf geen eens, want ook al voelde het goed. Het voelde beter dan dat ik seks in mijn hoofd had voorgesteld, maar toch voel ik mij ook vies. Ik begin mij snel te wassen totdat ik mij weer wat frisser voel waarna ik de kamer inloop en zo snel als ik kan een schone boxer aantrek. "Had je vaak seks?" Vraag ik.

"Yup. Ik had sowieso nooit geld voor drugs, dus hoe denk je dat ik aan mijn spullen kwam?" Vraagt Bill en ik schud even met mijn hoofd. "Maar dat gebeurde altijd veilig, dus maak je geen zorgen," zegt Bill en ik schud even met mijn hoofd.

"Vanaf nu laat je mij met rust, ja? Praten mag, maar dat verleiden van jou is verleden tijd," zeg ik.

"Ja, natuurlijk. Ik zei toch dat ik zou stoppen als je dat na de seks nog steeds zou willen," zegt Bill en ik knik even.

"Oh, en we ruilen van bed, want ik ga niet in mijn bed slapen vannacht," zeg ik.

"Hmm, okay," zegt Bill en ik knik waarna we eindelijk echt gaan slapen.De volgende dag wordt er een briefje onder de deur doorgeschoven en ik zucht even. "Je wordt bedankt, nu komt er een aantekening in ons dossier. Dat is nog nooit gebeurt," zeg ik beschuldigend tegen Bill.

"Jij deed het licht aan, daar heb ik geen schuld aan," zegt Bill.

"Je weet dondersgoed dat ik mijzelf moeilijk in het donker kon gaan wassen," zeg ik en Bill haalt zijn schouders op. Kan het hem dan echt niks schelen dat er nu al een aantekening onder z'n naam staat? En dan heb ik het nog niet eens over de mogelijke straf die we straks nog te horen krijgen.

Reacties?

Reacties (2)

 • DoNotBlink

  Dit kan nog even gaan duren

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Oh god
  Dit word nog een probleem
  Een lang probleem denk ikxD

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen