Foto bij hoofdstuk 6

Nadat ik en Nathan film hadden gekeken, gingen we slapen. De volgende dag moesten we naar school... Maar ik had er dus blijkbaar geen zin in...
Veel leesplezier!!

"Zaina, hoelang denk je nog verder te gaan slapen? Word wakker! Het is tijd om naar school te gaan!", hoorde ik Nathan zeggen roepen.
"Jaja wacht nog 5 minuten, broer"
"Nee je gaat nu wakker worden!"
"Ok, ok, je hoeft niet zo te gillen"
Ik stap moe uit mijn bed en loop als een zombie richting de slaapkamer. Misschien moesten we toch niet tot 1 uur 's nachts film blijven kijken...

Op school...

"Laten we gaan trainen! De volgende wedstrijd is over 2 dagen! Dus we moeten winnen!", riep Mark naar ons toe.
Ik en Nathan glimlachen naar elkaar. Wat is Mark altijd zo opgevrolijkt!
“Nou, ok Mark!”, roept Nathan terug.
Mark staat in het doel en ik, Axel en Kevin schieten op het doel. “Nog harder schieten. Jullie kunnen het!!”, riep Mark na elke schot. Na een half uur riep Celia: “De training is voorbij, het is pauze!”
“Axel, gaan we aan een nieuw schot werken?”, zei ik. “Ok, maar wat voor een schot, hoe gaan we het uitvoeren?” “Dat moeten we nog zien. We zullen in ieder geval moeten proberen onze schietkracht te combineren. Hoe kunnen we snelheid en kracht combineren met elkaar?”
En zo praatten we de hele tijd over de nieuwe gecombineerde supertechniek. We moesten er heel lang over nadenken, en opeens kwam Kevin er tussen: “Wat zijn jullie aan het doen?”.
“We proberen een nieuwe supertechniek te ontwikkelen. Heb jij een idee?”, zei ik. “Uhmmm…. Nee niet echt”. “Ok dan. Laten we dan in ieder geval verder gaan me de training. Dan zullen we vast wel iets vinden, oké Axel?”. “Ja dat lijkt me een goed plan. Kevin, kom je ook?”.

“Na de training, kom je dan naar de rivieroever? Dan kunnen we verder trainen. Oké?”, zegt Axel tegen mij. “Ja oké, ik zal komen nadat ik mijn huiswerk heb gemaakt. “Oké dan zie ik je straks” “Ok daag!”, roep ik.
Op de rivieroever…
“Hey, hoe gaat het? Gaan we beginnen?”, zei Axel. “Oké begin maar! Ik ben er klaar voor!”
We stormden allebei op de bal af. Ging het ons lukken voor de wedstrijd tegen Farm Jr. High? Ik had zoveel twijfels…
We waren al twee uur aan het trainen, maar dat leverde helemaal niks op. “Zullen we maar stoppen? Dan doen we morgen weer verder…”, zei Axel. “Ok, maar we moeten ons wel heel goed voorbereiden tegen Farm Jr. High. Anders kunnen we nooit door hun stalen verdediging heen breken!”, zei ik een beetje wanhopig. “Maak je geen zorgen, Zaina, wij zijn Inazuma Eleven! We zullen er wel iets op vinden. Maak je vooral geen zorgen”

“Ok ik zie je morgen, Axel”, zei ik maar. “Ok daag”, antwoorde hij een beetje in gedachte verzonken. “Is er iets?”, zei ik. “Nee er is niks. Ik zat gewoon na te denken hoe we die supertechniek konden ontwikkelen”, zei Axel. “Ok dan, daag!”

Ondertussen tijdens de wedstrijd van Zeus Jr. High. tegen Royale Academy:
Commentator: “Alle mannen van Royale zijn neer! Ze zijn fysiek niet meer in staat om te spelen, daarom wordt Zeus als winnaar van deze wedstrijd verklaard!”
De spelers van Royale lagen op de grond. De spelers van Zeus stonden trots overeind en met hun overwinning gingen ze door naar de volgende ronde… Jude Sharp zat op de bank vanwege zijn blessure aan zijn enkel, die hij had gekregen tijdens de vorige wedstrijd tegen Raimon Jr. High., namelijk de finale van het voetbal frontier.
Er kwamen meteen ambulances aan. De spelers van Royale werden overgebracht naar het ziekenhuis, ze waren heel slecht gewond.

Thuis bij Zaina..

“Zaina, is er iets?”, zei Nathan. “Nee broer, er is niks”. “Niet liegen, Zaina”. “Nathan, ik probeer met Axel een nieuwe techniek te ontwikkelen, maar het lukt niet zo goed…”.
“Dan moet je zeker niet opgeven! Ga zo verder. Niet alles lukt van de eerste keer, toch?”, zei Nathan. “Ja je hebt gelijk. Ik maak me voor niks zorgen! Ik moet gewoon beter worden. Dat is het probleem..”

Voor degenen die Inazuma kijken:

Zaina gaat helemaal dezelfde kant uit als Nathan, want ze wilt beter worden, maar hoe weet ze opeens niet meer...


Kudo' en reacties zijn altijd welkom!

Bedankt voor de 10 kudo's! Daarom heb ik een extra lang hoofdstuk geschreven om jullie te bedanken:)


Reacties (2)

 • Samanthablaze

  Oh jee. Uitkijken dat je niet bij de Dark Emperors eindigt

  4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   yup, maar ze gaat er niet in terecht komen, hoop ik!

   4 maanden geleden
 • Moonfoster

  Leuk stukje 😄

  4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen