Bill POV.

Ik ben inmiddels in het huis en ik kijk even naar Meike die aan het spelen is. "Schat, je moet zo slapen," zeg ik.

"Nee!" Roept ze en ik schud even met mijn hoofd. Ik had verwacht dat ik haar deze avond makkelijker op bed zou krijgen dan ooit, maar ze lijkt toaal niet moe te kunnen worden, niet nu het moet.

"Nog even dan," zeg ik en ik ga weer zitten terwijl ik toe blijf kijken hoe Meike aan het spelen is. Ze is zo lief wanneer ze aan het spelen is. "Wat moet ik doen om ons gezin voor altijd samen te laten zijn?" Fluister ik en Meike kijkt even op.

"Papa!" Roept ze en ze steekt haar speelgoed naar mij uit.

"WIl je samen met mij spelen hmm?" Vraag ik en ik zet mij bij haar neer om nog even samen met haar te spelen."Zo, nu is het echt tijd om naar bed te gaan," zeg ik en ik til Meike op en gelijk begint ze te huilen. Het wordt nog wat om gezamenlijk naar Spanje te rijden, want in de auto spelen is lastig. Het kan wel, maar niet op de manier zoals ze net speelde. "Terug in Spanje kan je verder spelen," zeg ik en ik druk een kusje op haar wangetje waarna ik haar klaarmaak om haar daarna in d'r bedje te leggen en ik blijf bij haar totdat ze eindelijk toch in slaap is gevallen.

Reacties?

Reacties (2)

 • DoNotBlink

  Gaat vast goedkomen

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Hahaha
  Komt wel goed
  Tom kan der afleiden

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen