Tom POV.

Wanneer Bill in slaap is gevallen vertrek ik naar het huis van Clay en druk op de bel. "Oh Tom, thank God," zegt Clay en hij drukt Geerdina in mijn armen. "Ze wilt maar niet stoppen met huilen," zegt Clay en ik wieg Geerdina wat heen en weer.

"Ze voelt dat je wanhopig bent," zeg ik, want ik weet dat de andere kinderen dat ook heel erg hadden. Als ze eens een slechte dag hadden en Bill of ik wat wanhopig waren, dan verbeterde het niet. Het tegenovergestelde zelfs.

"Ze is gewoon al de hele dag aan het huilen. Ik heb letterlijk alles geprobeerd. Ik heb amper tijd voor Thiago en Jennie," zegt Clay.

"Ik snap het. Ik ga helpen, maar daarna moeten we praten," zeg ik en Clay knikt even waarna ik naar de keuken loop. "Gebruik je deze poeder?" Vraag ik en Clay knikt. "De andere kinderen kregen daar ook krampen door. Wij gebruiken daarom een andere. Die werkt beter," zeg ik en ik geef Geerdina weer terug aan Clay waarna ik die op zoek. "Deze heb ik het over. Ik ga hem wel even kopen," zeg ik waarna ik vertrek.Na even kom ik weer terug en ik zet het pak op het aanrecht neer. "Zodra ze weer aan een flesje toe is proberen we die," zeg ik.

"Maar dat is voor nu nog geen oplossing om haar stil te krijgen," zegt Clay en ik pak Geerdina weer van hem over waarna ik over d'r buikje streel en langzaam wordt ze stil.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Clay kan dit niet aan dat is duidelijk

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, Clay heeft het wat onderschat, het fulltime voor een baby zorgen in z'n eentjexD

   2 weken geleden
  • Luckey

   Dus terug met die meid naar Bill!

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, dat zou een goede oplossing kunnen zijn:)

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hahah het mekt gewoon

   2 weken geleden
  • syllie1992

   :)

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen