Tom POV.

"Wat dacht je ervan als we in de hal en woonkamer beginnen? Als dat op orde is en de geur weer goed, dan kan je weer bezoek ontvangen," zeg ik.

"En de keuken," zegt Bill en ik knik.

"Ja, die is ook belangrijk," zeg ik en Bill knikt waarna ik de hal rondkijk, de hal die volstaat met dozen van pakketjes die Bill heeft ontvangen in de afgelopen drie jaar. "Heb je hier nog plek voor in jouw bak in de tuin?" Vraag ik.

"Ik vrees ervoor, die heb ik ook al drie jaar niet aan de weg gezet," zegt Bill en ik knik even.

"Dan neem ik dit mee naar mijn huis en gooi ik het daar stuk voor stuk weg totdat alles weg is. Dan laat ik het gewoon in de schuur staan. Niemand die er dan last van heeft," zeg ik waarna ik de dozen bij de voordeur leg. Dan moet ik hier vanavond maar even met de auto nog heen om die troep langs te halen.

"Whaaah, muis!" Roept Bill en hij springt haast in mijn armen.

"Het verbaasd mij dat je ze niet eerder in je huis hebt gezien," zeg ik en Bill bloost even waarna hij weer recht gaat staan. "Ik zal ook diervriendelijke muizenvallen kopen. Kijken of het werkt en zo niet, dan moet er een expert voor komen," zeg ik, want één ding is zeker, ik laat Bill hier pas weer wonen zodra het weer woonvriendelijk is, dus eigenlijk maakt het niet uit waar in het huis we zouden beginnen.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Hahaha ik ga stuk
  Ze hebben nog wel lange tijd werk we aan

  3 weken geleden
 • DoNotBlink

  Muis(A) vergeet de pindakaas niet werkt beter als gewone kaas.:X

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Dat is voor Tom en Bill een goede tip👍🏻

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen