Bill POV.

Ik kijk even naar Tymen, die gelukkig rustig is. Dat maakt het nemen van foto's makkelijker. "Als Tymen wat drukker wordt pauzeren we, goed?" Stel ik voor en Tom knikt en ik kijk even naar de klok. "Okay, ga maar klaarzitten," zeg ik en Tom knikt en hij legt Tymen wat rechter in zijn armen waardoor hij beter zichtbaar is op de foto's. "Sorry als ik wat meer foto's neem dan een professionele fotograaf, maar de kans dat er een aantal foto's niet mooi zijn geworden is groter," zeg ik.

"Dat geeft toch niet. Ik zit prima zo," zegt Tom en hij geeft Tymen een kusje en snel maak ik een foto en ik glimlach wanneer ik zie dat ik net op tijd was. Deze foto ga ik hoe dan ook inlijsten.

Na nog een aantal foto's te hebben gemaakt stap ik bij de camera weg. "Dat was het denk ik," zeg ik en Tom knikt even en het is duidelijk dat deze dag hem goed doet. Het is lang geleden dat ik deze glimlach op z'n gezicht heb gezien. "Wil je meekijken naar de foto's?" Vraag ik en Tom knikt waarna ik mij naar de meisjes omdraai. "Jullie ook?" Vraag ik en Shelley en Gretha knikken waarna ze ook aan komen lopen, hand in had.

Ik sluit de fotocamera dan aan op de computer en open het bestand waardoor de foto's zichtbaar worden. "Ik wist niet dat je toen ook een foto maakte," zegt Tom verrast wanneer we bij de foto komen waarop Tom Tymen een kusje gaf.

"Die ga ik inlijsten en bij Tymen op z'n kamertje zetten," zeg ik, want of Tom en ik ook weer samenkomen of niet, op deze manier kan Tymen zien hoe gek Tom op hem is.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Ahw zo lief!!!
  Nicole moet ander soort hulp gaan krijgen
  Tom heeft dit meer nodig als welke dag ruzie

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Daar heb je gelijk in. En dit is zeker wat Tom echt nodig heeft in plaats van hoe het bij hen thuis is.

   2 weken geleden
  • Luckey

   Ja je ziet die jongen helemaal
   Opleven van deze klus

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat doet hij zeker:)Wanneer hij eindelijk echt voor Bill durft te kiezen zal hij een stuk gelukkiger zijn:)

   2 weken geleden
  • Luckey

   Ja en de meiden

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Ja, dat klopt inderdaad:)

   2 weken geleden
 • DoNotBlink

  Aww gelijk ook een privé fotoshoot

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen