Tom POV.

Wanneer Lucas aan komt gestormt merk ik gelijk dat Bill zich oncomfortabel voelt, dus houd ik mijn arm om hem heen. "Wat hebben jullie met Koert gedaan? Waar is hij?" Vraagt Lucas en het lijkt zelfs alsof hij echt bezorgd is.

"Wij hebben niks gedaan. Het zijn dingen die gewoon kunnen gebeuren. We wachten nog op verder nieuws," zeg ik, wetende dat Bill liever heeft dat ik het gesprek leidt. "Waar is je vrouw eigenlijk?" Vraag ik.

"Ik wil niet dat zij zich zorgen hoeft te maken. Dus ze weet van niks," zegt Lucas met een zucht en ik knik maar. Misschien heeft Lucas toch ergens een hart, nu z'n zoon in het ziekenhuis ligt. Ook al heb ik het idee dat z'n oude streken wel weer terug gaan komen zodra Koert weer helemaal gezond is.We hebben nog 10 minuten moeten wachten, in stilte, voordat er weer een arts naar ons toe komt. "Hij reageert goed op de medicatie. De koorts is inmiddels helemaal verdwenen en hij reageert ook weer overal op," zegt de arts en zowel Bill, als Lucas, als ik laten een zucht van verlichting.

"Dat is fijn om te horen," zegt Bill.

"Mogen we bij hem?" Vraag ik dan.

"Één voor één. Dan kan hij nog wat rusten voordat hij straks weer naar huis mag," zegt de arts.

"Ik ga eerst," zegt Lucas gelijk en ik schud even met mijn hoofd. Dit wordt waarschijnlijk het moment waarop we weer gaan zien wie Lucas echt is. Wat mij betreft is de volgorde Bill, Lucas en daarna ik, maar ik heb zo'n gevoel dat Lucas dat nietgaat accepteren.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Bill eerst!!
  Hij is de moeder vorm. Oké koert
  Ik hoop echt dat die arts vragen gaat stellen aan Tom zodat Lucas een aantekening krijgt

  2 weken geleden
 • DoNotBlink

  Aww bill moet als eerste

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen