Tom POV.

Samen met Bill ga ik dan maar bij Karin op de bank zitten. "De meiden zijn op dit moment te druk met elkaar," zeg ik lachend.

"Ja, die hebben duidelijk gelijk een klik," zegt Karin en ik glimlach even. Zeker omdat Gerdine op de kinderopvang toch heel terughoudend is met wie ze speelt, maar bij haar en Connie lijkt het gewoon heel natuurlijk. "Ik ben echt blij dat Connie nu zo'n lief zusje heeft," zegt Karin en ik knik even.

"En ik ben blij dat Gerdine zo'n lieve zus heeft. Gerdine bloeit helemaal op," zeg ik en misschien is het ook wel goed voor Gerdine haar zelfvertrouwen om zo met haar grote zus te spelen. "Bedankt trouwens dat Bill en Gerdine deze keer mee mochten komen," zeg ik en ik leg mijn arm om Bill heen.

"Ja, natuurlijk. Jullie zijn allemaal Connie d'r familie. Het is duidelijk dat Connie van mensen houdt, dus hoe groter de familie, des te beter," zegt Karin en ik knik waarna ik weer naar de meiden kijk en ik zie Gerdine lachen.

"Bloemen!" Roept Gerdine en ze wijst naar Connie d'r shirt.

"Ik hou van bloemen," zegt Connie dan tegen Gerdine waarna Gerdine haar oudere zus een knuffel geeft.

"Ik kan bijna niet stoppen met naar ze te kijken," zeg ik.

"Ik ook niet," hoor ik Bill zachtjes naast mij zeggen en ik glimlach even. Ik hoop dat Karin het niet erg vind als Gerdine, en ook Bill vanaf nu elke zaterdag meekomen.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Ahw zo lief !!
  Zussen zijn echt lief

  1 week geleden
 • DoNotBlink

  Aww sweet

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen