Tom POV.

Aan het eind van de dag ben ik uitgeput en we zijn er nog lang niet. "Bill, ik kan eerlijk weer niet geloven dat je in die kamer hebt geslapen," zeg ik en Bill bloost even.

"Ik kan het ook niet geloven," zegt hij zachtjes en het is duidelijk dat ik hem wakker heb weten te schudden. Dat betekent niet gelijk dat hij wanneer het huis klaar is wel het huis blijft bijhouden, maar het betekent dat hij beseft dat hij slecht bezig is geweest.

"Kom, we gaan weer naar mijn huis. Gaan we gezellig een film kijken, goed? Ik denk dat we dat wel verdient hebben na vandaag," zeg ik en Bill knikt even.

"Mag ik de film kiezen?" Vraagt hij zachtjes.

"Natuurlijk. Er staan genoeg leuke films op Netflix. Of je kiest een serie, dan kijken we gewoon gelijk twee afleveringen," zeg ik en Bill knikt.

"Dan kies ik een serie, maar wel één met cliffhangers zodat je wilt blijven kijken," zegt Bill en ik knik.

"Geen probleem. Ik denk dat ik wel een paar weet," zeg ik.

"Maar het is niet leuk als jij ze al gezien hebt," zegt Bill.

"Ik beloof je dat ik ze niet gezien heb. Ik heb er alleen over gelezen," zeg ik en Bill knikt waarna hij mij een knuffel geeft.

"Dank je. Het voelt goed dat je er voor mij bent. Als jij niet was gekomen was er waarschijnlijk nooit iets verandert," zegt Bill zachtjes en ik knik even.

"Ik doe het graag," zeg ik en ik pak Bill z'n hand vast. "Kom," zeg ik en Bill knikt waarna hij met mij mee gaat, terug naar mijn huis om een serie te kijken.

Reacties?

Reacties (2)

 • DoNotBlink

  Rustig aan doorgaan

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Bill geeft het al toe dat Tom hem heeft geholpen
  Nu stapje voor stapje vooruit gaan en soms een stapje terug

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen