Bill POV.

"Ik vind dat Bill als eerste mag. Ik ga wel als laatste," zegt Tom en ik zie hem even naar Lucas kijken.

"Alsof ik minder ouder ben dan Bill," bijt Lucas Tom toe.

"Veel baby's voelen zich wanneer ze ziek zijn meer op hun gemak bij hun moederfiguur. Misschien kunnen jullie er nu uitkomen. Ruzie tolereren we hier niet," zegt de arts en Lucas zucht.

"Okay, ga maar," zegt hij tegen mij waarna ik snel naar Koert toeloop.

"Hey lieverd. Ik ben bij je hoor," zeg ik tegen Koert en ik til hem voorzichtig op en zie hoe hij mij aankijkt. Het voelt goed om Koert weer zo fit te zien. Ik was echt bezorgd. En misschien wordt het weer erger wanneer de medicatie is uitgewerkt, dat weet ik niet, maar dat medicatie hem zo goed kan helpen doet mij goed.

Ik kijk hoe Koert even gaapt en ik lach even. "Ik weet het, ik gaap ook veel wanneer ik ziek ben," zeg ik zachtjes, ook al kan ik de laatste keer dat ik ziek ben geweest niet meer herinneren. Sinds Tom weer in mijn leven is ben ik volgens mij ook niet ziek geweest. Ja, verkouden, dat wel, maar dat wordt iedereen volgens mij minstens één keer per jaar. "Ik zal het niet te lang maken, anders worden jouw papa en stiefpapa ongeduldig," zeg ik en ik geef Koert nog een kusje waarna ik hem in z'n bedje leg.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Ahw ik smelt zo lief is Bill met koert
  Lucas gedraag je!

  1 week geleden
 • DoNotBlink

  (flower)

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen