Tom POV.

Wanneer Gerdine duidelijk moe begint te worden weet ik dat het tijd is om naar huis te vertrekken. "Is het goed als we Connie binnenkort meenemen naar de kinderboerderij zodat tijd met haar doorbrengen wat makkelijker is?" Vraag ik.

"Ja, natuurlijk. Dat is geen probleem," zegt Karin en ik knik dankbaar waarna Bill Gerdine optilt, die bijna haar oogjes niet meer open kan houden.

"Ik zie je snel weer lieverd," zeg ik en ik geef Connie een knuffel.

"Is Gerdi moe door mij?" Vraagt Connie en ik lach even.

"Gerdine is wat jonger dan jou en daardoor wordt ze sneller moe van al dit speelgoed. Normaal doet ze ook nog een dutje, die ze vandaag niet heeft gehad," leg ik uit.

"Okay," zegt Connie dan waarna ze een kus op mijn wang drukt.

"Ik hou van je schat," zeg ik waarna ik met Bill en Gerdine meeloop. "Thuis moet ze maar gelijk d'r bedje in," zeg ik en Bill lacht even.

"Dat sowieso," zegt hij en ik glimlach naar hem.Wanneer we thuis zijn legt Bill Gerdine in d'r bedje en wanneer er wordt aangeklopt loop ik naar de deur. "Solange? Wat doe jij nu hier?" Vraag ik verbaasd, want ik had haar niet verwacht.

"Ik heb ruzie met Emmanuel," zegt ze zachtjes waarna ik haar binnen laat zodat ze haar verhaal kan doen, met Bill erbij, want hij is sowieso beter met die dingen.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Ahw hoe lief reageert ze voor der zusje
  Haha ruzie hoort erbij maar ben wel
  Benieuwd waarover

  1 jaar geleden
 • DoNotBlink

  Dat hoort er af en toe bij

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen