Bill POV.

Tijdens de les kan ik mij moeilijk concentreren, maar dat heb ik op school eigenlijk altijd al gehad. Dat gaat hier ook zeker niet veranderen. Daarnaast hoef ik nu niet de hele dag te horen dat ik mijn huiswerk moet maken, tenzij Tom daarover gaat zeuren, maar dat zal wel niet. Hij had het zelf over afstand bewaren.Op deze manier gaat het dan weken verder. In de kamer praten Tom en ik amper met elkaar en in de klas zit ik alleen. Ik dacht altijd dat ik makkelijk vrienden kon maken, maar hier blijkt het tegendeel waar te zijn.

Wanneer ik dan op een ochtend misselijk wakker wordt blijf ik naar het plafond kijken. "Je was de laatste weken zo braaf. Opstaan jij, anders moet je straks zonder ontbijt naar de les," zegt Tom en ik kijk hem even verbaasd aan, voornamelijk omdat hij weer wat zegt.

"Ik voel mij niet zo lekker. Ik denk dat ik een dagje hier blijf. Hoe werkt ziekmelden hier?" Vraag ik.

"Ik meld het wel en ik breng toch wat eten naar de kamer, voor als je toch trek krijgt, want als je alleen maar op tussendoortjes gaat leven is de voorraad aan het einde van de dag op," zegt Tom en ik knik even.

"Waarom praat je eigenlijk weer tegen mij?" Vraag ik.

"Wen er maar niet aan," zegt Tom waarna hij de kamer uitloopt.

Reacties?

Reacties (2)

 • DoNotBlink


  Aww toch wel een beetje bezorgd om hem

  2 weken geleden
 • Luckey

  Oh oh oh
  Dit gaat leuk worden

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen