Tom POV.

Bill en ik hebben letterlijk alle tips die we konden vinden geprobeerd om Jildou rustig te krijgen, maar ze heeft blijkbaar zoveel last dat de tips niks uithaalden. Of we moeten een tip over het hoofd hebben gezien.

"Arme Jildou," zegt Bill zachtjes terwijl hij naar onze dochter kijkt die nog steeds aan het huilen is.

"Hoe deed je die bij Michael?" Vraag ik.

"Dat was eigenlijk heel simpel. Hij gaf amper een kik," zegt Bill.

"Oh, dat had ik moeten weten, want hij is tenslotte een stoere bink," zeg ik en Bill lacht even waarna hij Jildou weer van de grond pakt.

"Kom lieverd, laat mij eens voelen," zegt Bill en hij gaat voorzichtig in d'r mondje, maar ik trek z'n vinger d'r weer uit.

"Ik weet dat je schone handen hebt en dat zij zelf wel vaak met haar handjes in d'r mondje gaat, maar er mag hoe dan ook geen viezigheid bij komen," zeg ik en Bill knikt even waarna ik Jildou op schoot neem. "Laat mij dat mooie gebit van jou eens zien," zeg ik dan tegen haar en ik doe voorzichtig haar mondje open. "Ik zie niks dat er op wijst dat het proces niet goed verloopt," zeg ik.

"Misschien is Jildou een gevoelig meisje, maar er komt vast wel een dag waarop ze niet meer de hele tijd huilt," zegt Bill en ik knik. Ik weet niet hoelang dit allemaal kan duren, maar ik hoop niet lang, want de komende dagen sta ik er alleen voor wanneer Bill in de studio is.

Reacties?

Reacties (2)

 • DoNotBlink

  Aww

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Kan wel even duren. Arme meid
  Is soms echt zielig

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen