Bill POV.

Wanneer ik de bestelling heb ingepakt zet ik de doos bij de deur. "Laat ik zeggen dat ik dagelijks om vier uur de pakketjes weg breng," zeg ik en Tom knikt.

"Dat is prima toch. Je bent net begonnen, dus mensen kunnen bij jou niet altijd verwachten dat ze een pakketje gelijk de volgende dag in huis hebben," zegt Tom.

"Nee, klopt. Het is wel een doel die ik ooit hoop te behalen, maar op dit moment is dat gewoon onrealistisch. Ik bedoel, die webshops van voor twaalven besteld, de volgende dag in huis, dan lig ik gewoon te pitten," zeg ik en Tom lacht even.

"Ach ja. Zolang hoeven mensen bij jou denk ik ook niet op een pakketje te wachten. Jij brengt ze tenminste nog elke dag weg," zegt Tom.

"Ja, als ik snel kan leveren dan probeer ik dat ook," zeg ik en Tom knikt begrijpend waarna hij z'n armen om mij heen legt en ik voel z'n buik tegen mijn rug rusten.

"Papa!" Hoor ik Tess dan roepen en ik lach even.

"Dat was ons momentje," zeg ik en ik geef Tom een zoen waarna ik naar Tess en Cindy toeloop. "Zo meiden, jullie hebben mij nodig?" Vraag ik en ik zet mij bij ze neer.

"Jij meespelen papa, nu," zegt Tess.

"Hoe zeg je dat?" Vraag ik dan aan Tess.

"Nu," zegt ze en ik schud mijn hoofd.

"Alsje..."

"Alsjeblieft," zegt ze dan.

"Goed zo," zeg ik waarna ik met de twee oudste meiden mee ga spelen, maar niet voordat ik mijn wekker van mijn telefoon op vier uur zet, zodat ik de tijd niet kan vergeten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi te grappig
    En te lief!!
    De meiden zijn zo leuk

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen