Bill POV.

Wanneer Tom nog niet zo lang de kamer uit is ren ik naar de wc om over te geven. "Blegh," mompel ik waarna ik voor de wc blijf zitten, voor het geval er nog meer komt."Gaat het?" Vraagt Tom wanneer hij terug is.

"Ziet het eruit alsof het gaat?" Vraag ik en Tom haalt z'n schouders op.

"Ik heb drie broodjes mee genomen en een aardbeien yoghurt. De aardbeienyoghurt zet ik in de koelkast en de broodjes leg ik op het bureau, goed?" Vraagt Tom dan en ik knik even.

"Dank je," zeg ik dan zacht en Tom mag van geluk spreken dat ik hem bedank, want normaal is iemand bedanken tegen mijn principes in.

"Dan ga ik nu naar de les," zegt Tom en ik knik waarna hij vertrekt en ik ga dan toch weer de badkamer uit en kijk naar de broodjes op het bureau. Ik heb eigenlijk toch best trek, dus loop ik naar de broodjes toe en begin te eten.


Die avond komt Tom de kamer in met twee zakken. "Ik heb toestemming gekregen om samen met jou op de kamer te eten," zegt Tom en ik knik even waarna hij een zak aan mij geeft en gelijk begin ik te eten, totdat de geur van Tom z'n eten mijn neus in komt.

"Ik voel mij niet zo goed," breng ik uit en snel zet ik mijn eten naast mij neer waarna ik opnieuw naar de wc ren, ook al was vanochtend de laatste keer, tot nu.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha I know why you are sickxD

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen