Bill POV.

Aan het einde van de volgende dag komen Tom, Meike en ik eindelijk aan bij mijn appartement in Barcelona. "Het gebouw heeft een zwembad," zegt Tom verbaasd.

"Dat heb je hier ook wel nodig," zeg ik en Tom lacht even waarna hij verder mijn appartement doorkijkt.

"Ik kom hier wonen," zegt Tom.

"W.Wat? Maar de sport is belangrijker voor jou dan voor mij. Als iemand het uiteindelijk zou opgeven ben ik het. Niet jij," zeg ik en Tom haalt z'n schouders op en ik zucht even. "Kom hier," zeg ik en ik neem Tom in mijn armen.Wanneer Meike slaapt zetten Tom en ik ons op de bank. "Ehm, Bill, ik zou je gsm voorlopig beter uitzetten," zegt Tom terwijl hij naar z'n scherm tuurt.

"Tom, ik snap je niet. Waarom zou ik mijn gsm uit moeten zetten?" Vraag ik.

"Iemand heeft een foto gemaakt terwijl wij hier met z'n drieën naar binnen gingen. Nog even en je wordt platgebeld, en ik ook," zegt Tom en hij laat het zien.

"Zijn er al geruchten dat we een koppel zouden zijn?" Vraag ik onzeker en Tom knikt. Dit konden we er ook nog wel bij hebben. Om dit op te lossen moet ik weer een leugen verzinnen die ik voor de media kan vertellen, tenzij iedereen positief reageert, maar wanneer ik met Tom mee lees is er van positieve reacties amper wat te bespeuren.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Gooi maar op de problemen stapel

  1 jaar geleden
  • syllie1992

   Ja, de problemen volgen elkaar wel op bij de boys🤐

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Ja:(

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen