Bill POV.

"Dus mijn meisje komt morgen naar mij toe?" Vraag ik zachtjes.

"Naar ons. Jazeker. Ze is zo'n schatje. Ik heb vandaag een paar uur bij Clay geweest en ze heeft in mijn armen geslapen. Dat voelde goed. Ze is misschien niet mijn dochter, maar ik hou ook van haar. Net zoals ik ook van Thiago houd en ik ben ook aan het opwarmen voor Stefano," zegt Tom zachtjes en ik knik even. Ik snap ook wel waarom het met Stefano wat moeizamer gaat en dat het dus wat meer tijd nodig heeft.

"Ik ben blij dat jij vandaag de kans hebt gekregen alvast een band met Geerdina op te bouwen en sorry dat ik boos werd over jou poging. Je doet dat uit liefde," zeg ik en ik leg mijn hand op Tom z'n wang.De volgende dag gaat Tom de kinderen ophalen en ik ben aan het opruimen. Ik weet dat het Geerdina niet uitmaakt of ze in een heel schoon huis of in een gewoon schoon huis terechtkomt.

Wanneer ik uiteindelijk de deur open hoor gaan loop ik gelijk naar de deur. "Papa!" Roepen Jennie en Thiago en ik krijg gelijk knuffels van hen waarna ik naar Tom kijk die met Geerdina in z'n armen staat.

"Mag ik?" Vraag ik voorzichtig en Tom knikt waarna ik Geerdina voorzichtig van Tom overpak.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!!! Te lief!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen