Bill POV.

"Tom, hoe gaan we dit oplossen?" Vraag ik aan Tom.

"Ik weet het niet schat. Gewoon de waarheid vertellen? Anders worden de leugens alleen maar groter en de kans dat één van ons zich verspreekt ook. We zijn geen acteurs die een rol geloofwaardig kunnen neerzetten," zegt Tom.

"Jij kan dit nu ook niet gebruiken. Jij zou moeten rusten," zeg ik.

"Maar dit is ons gezamenlijk probleem. Ik ga jou dat toch niet alleen laten oplossen," zegt Tom en ik bijt in mijn lip. "Dus wat zeg je ervan? Er gewoon voor uit komen?" Vraagt Tom.

"Ik weet het niet," zeg ik. Ik ben gewoon bang voor wat de haters zouden kunnen doen. Natuurlijk zou ik ook willen dat we zonder leugens onze relatie kunnen voortzetten, maar gat gaat gewoon niet. Niet als we die geliefde spelers willen blijven. "Je zegt dit gewoon omdat je hoopt dat we dan samen kunnen gaan spelen, maar naar mijn mening is de kans groter dat we helemaal nergens meer spelen," zeg ik.

"Misschien afwachten wat onze coaches van de geruchten vinden. De coaches van alle teams hebben de macht om ons te maken en te breken. Er hoeft maar één coach te zijn die ons wel accepteert en dan kunnen we gewoon blijven spelen," zegt Tom, maar ik betwijfel of het zo makkelijk zal gaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Het is afwachten

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen