Bill POV.

Wanneer Jildou in d'r bedje ligt neem ik Michael mee naar de keuken waar ik ga koken. Eigenlijk zou Tom het doen, maar ik heb zo'n idee dat Tom z'n dag vermoeiender is geweest dan de mijne, dus vind ik het niet erg om het vandaag zelf maar te doen.

"Papa, samen spelen?" Vraagt Michael ineens.

"Nu even niet lieverd. Misschien na het eten nog even," zeg ik, ook al zal dat niet lang zijn, want hij moet rond zevenen toch wel z'n bedje in, als het aan mij ligt.Wanneer het eten klaar is zet ik alles klaar waarna ik Tom voorzichtig wakker maak. "We gaan eten schat," fluister ik naar hem.

"Waar is Jildou?" Vraagt Tom in paniek.

"Veilig in d'r bedje," zeg ik en ik zie Tom wat rood kleuren. "Kom," zeg ik en ik trek hem overeind waarna ik hem meeneem naar de eettafel. "Kom Michael, jij ook," zeg ik en ik zet Michael bij ons aan tafel waarna ik ga zitten.

Ik snij alles goed voor Michael zodat hij makkelijk met ons mee kan eten. "Zo lieverd, ga je gang," zeg ik en ik aai over z'n bolletje waarna ik mij op mijn eigen eten kan focussen. "Tom, moeten we binnenkort niet weer een tour plannen?" Vraag ik aan Tom, of toch laten plannen, ook al regelen Tom en ik het, het liefst zelf. Het is altijd een gedoe, maar als we het zelf regelen kunnen we een perfecter schema maken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh dag word wat als ze weer touren
    Al is dit wel schattig

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen