Bill POV.

Geerdina is nu sinds een paar dagen thuis en alles is net zoals het hoort te zijn. Alsof het niet anders is geweest. En dan komt Stefano vannacht ook nog eens logeren, wat betekent dat het gezin dan voor even echt helemaal compleet is. Ik ben in ieder geval blij dat Jerry er mee akkoord is gegaan om Stefano te laten logeren. Natuurlijk werd het ook wel eens tijd na de bezoekjes van een dag en af en toe een uitje. Het was eigenlijk al eerder gepland, maar met de zwangerschap werd dat toch wat lastiger. Zeker nu ik besef dat ik mijn gevoel ook toen niet helemaal goed heb weten te verbergen. Stefano had dat ook sowieso gezien, want de schijn voor 24 uur ophouden was mij nooit gelukt.

Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur waar ik Jerry en Stefano zie staan en van Stefano krijg ik gelijk een knuffel. "Hey lieverd," zeg ik waarna ik naar Jerry kijk.

"Dit zijn z'n spullen," zegt Jerry en ik kijk naar de hele grote tas.

"Weet je zeker dat hij hier maar een nacht blijft?" Vraag ik en Jerry lacht even.

"Wen er maar aan. Stefano neemt altijd veel meer mee dan dat hij nodig heeft. Ik probeer hem te helpen met inpakken, maar ja, dat wilt hij liever zelf doen. Al vanaf z'n vierde, ook al controleerde ik z'n spullen toen natuurlijk wel, want hij zou maar wat niet inpakken," zegt Jerry en ik knik even. "Veel plezier jongen," zegt Jerry dan nog tegen Stefano waarna hij vertrekt.

"Kom, jij wilt nu vast Geerdina ook ontmoeten," zeg ik en Stefano knikt waarna ik hem gelijk mee naar boven neem.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi te leuk!!!
    Dat word een leuk weekend

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen