Tom POV.

Midden in de nacht word ik wakker omdat Bill z'n armen om mij heen heeft gelegd en ik glimlach even. Ik weet dat hij het onbewust doet, maar toch voelt het na jaren weer alsof er iemand is die echt om mij geeft. Sinds Sam dood is heb ik dat gevoel alleen bij Sam en Bill hun moeder gehad en dat voornamelijk omdat Bill zich besloot in te sluiten in z'n eigen huis, anders weet ik zeker dat hij en ik toen veel aan elkaar hadden gehad, maar nu hoop ik vooral dat Bill veel aan mij heeft. En als ik zie wat voor een progressie hij heeft gemaakt denk ik dat, dat hoe dan ook het geval is.De volgende ochtend sta ik op tijd op. Gisteren heeft Bill een heerlijk ontbijt geregeld, dus vandaag is het mijn beurt. Ik beleg daarom verschillende kleine broodjes met verschillend beleg en leg dat op tafel waarna Bill ook beneden komt. "Gaan we nu iedere dag op een speciale manier ontbijten?" Vraagt Bill.

"Jij bent er mee begonnen," zeg ik en Bill lacht even, wat mij doet glimlachen, want ik weet dat hij waarschijnlijk al jaren niet meer heeft gelachen. "Dus, schuif aan," zeg ik waarna Bill gelijk tegenover mij komt zitten.

"Ik pak deze," zegt hij waarna hij gewoon de bovenste pakt.

"Slimme keus," zeg ik en Bill knikt waarna hij een hap neemt.

"Hmm, wel lekker hoor Tom," zegt hij en ik glimlach even.

"Dat dacht ik wel," zeg ik. Ik had bedacht om morgen een dag vrij te nemen van het schoonmaken en een zwembad te bezoeken, maar ik heb geen flauw idee of Bill er al aan toe is om iets leuks te doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief!!
    Wel goede oefening voor Bill en Tom is mee

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen