Bill POV.

Wanneer Tom de zoen stopt kijk ik hem even aan. "Gaat het Tom?" Vraag ik.

"Ik hou van je. Ik heb je onnodig pijn gedaan. Ik ben zelfs gaan twijfelen of ik misschien vanaf het begin al alleen naar Nicole terugging omdat ik voor haar moest zorgen en haar niet aan d'r lot wou overlaten. Ik had er gelijk voor jou en Tymen moeten zijn," zegt Tom en ik leg mijn hand op z'n wang.

"Het is okay Tom. Je bent hier nu," zeg ik en ik druk nog een zacht kusje op z'n lippen. "Maar wat heeft Nicole gedaan?" Vraag ik en Tom legt z'n hand even kort op z'n wang.

"Ze vond het nodig om mij te slaan, meer wil ik even niet delen," zegt Tom.

"Dat is okay. Het ziet er alleen wel pijnlijk uit. Shelley wilt jou dolgraag zien, maar ik betwijfel of dat zo kan," zeg ik, want ik wil ook niet dat Shelley schrikt. "Maar aangezien onze huiden op elkaar lijken. Ik heb boven wel foundation liggen. Misschien kan ik het daarmee grotendeels wegwerken," zeg ik waarna ik Tom neemeem naar de badkamer. "Je mag het trouwens ook zelf doen," zeg ik.

"Ik heb het nog nooit gebruikt. Misschien is het beter als jij het doet," zegt Tom dan waarna ik knik en voor de zekerheid check ik wel nog of het inderdaad op Tom z'n huis aansluit, maar wanneer dat zo blijkt te zijn help ik Tom met het bedenken van die plek op z'n wang.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wel goed dat Bill aan dr meiden denkt
    En blij dat Tom eerlijk is eindelijk

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen