Tom POV.

De volgende dag besluit ik gelijk mijn manager te bellen voor het idee. "Dat klinkt als een goed idee Tom. Ik zal het jullie label voorleggen, maar ik verwacht dat zij er ook wel mee akkoord gaan," zegt mijn manager.

"Ik hoop het, want het zou voor Bill en mij een hoop zorgen en gemis wegnemen," zeg ik, zeker wanneer de tour in de zomervakantie valt voor een deel, want dan hoeven we voor Michael ook niks te doen. In ieder geval niet voor de eerste weken.

Wanneer Jildou dan weer begint te huilen loop ik gelijk naar haar toe en til haar op. "Het is okay meisje," zeg ik en ik druk een kus op haar wangetje waarna ik met haar op de bank ga zitten en ze pakt mijn hand vast en stopt mijn vinger in d'r mond. "Dat is bah lieverd," zeg ik en ik haal mijn vinger voorzichtig weer uit d'r mond en gelijk begint ze weer te huilen, dus pak ik iets anders om in d'r mond te stoppen. Iets wat speciaal daarvoor is.Wanneer Bill die avond weer thuis is glimlach ik naar hem. "Lig je op schema?" Vraag ik.

"Ja, nog altijd, gelukkig," zegt hij.

"Mooi zo. Oh, ik heb mijn manager gesproken. Als het goed is kan dat samen touren wel een doorgang vinden," zeg ik en Bill knikt.

"Had je al gekookt?" Vraagt Bill.

"Oh shit," zeg ik en snel ren ik naar de keuken in de hoop dat ik nog op tijd ben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Oeps iets vergeten

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen