Bill POV.

Ik probeer Stefano wat bezig te houden terwijl Tom weg is, maar gelukkig komen de kinderen uiteindelijk naar beneden, op de jongste vier na, waardoor Stefano wat extra afleiding heeft waardoor het niet als wachten voelt. Ik heb heel vaak dat wanneer ik aan het wachten ben dat ik ineens niet weet wat ik in de tussentijd kan doen.Wanneer de deur eindelijk weer opengaat sta ik op. "Is het gelukt?" Vraag ik gelijk aan Tom en hij knikt.

"Ik weet niet of het zijn kleuren zijn, maar aangezien de tas die hij mee heeft ook donkerblauw is dacht ik dat ik daarmee wel veilig zit," zegt Tom.

"Ja, die is prima," zeg ik waarna ik naar de kinderen toedraai. "Ga jullie zwemkleding maar aandoen, we gaan buiten het zwembad in," zeg ik met een glimlach en ik geef Stefano die zwembroek waarna de kinderen naar boven rennen.

"Ik ga de jongsten wel halen, als jij hier de kinderen opvangt om vast met ze naar buiten te gaan," zegt Tom dan.

"Ja, dat is geen probleem," zeg ik.

"Mooi, dan zie ik je zo," zegt Tom en ik knik even, waarna Tom ook naar boven vertrekt totdat ik besef dat ik eigenlijk ook wel mijn zwemkleding aan wil, dus snel besluit ik dat te gaan doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahha het is misschien wel handig Bill
    Als je gaat zwemmen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen