Foto bij Hoofdstuk 10

Na zeker wel acht stukken van pizza te hebben gegeten, gaan ik en Nathan naar bed. Ik kon niet meer slapen, en het kwam niet door de pizza’s maar door de wedstrijd die er morgen aankwam. Konden we wel winnen? Waren we sterk genoeg? Ik twijfel echt veel te vaak over mezelf...

De volgende morgen arriveerden we op school. Opeens kreeg zei Nathan: “Ben je er klaar voor, heb je genoeg getraind?” “Vraag me niet te veel als je niet wil dat ik helemaal dood ga van de stress”, zei ik glimlachend tegen Nathan.

Ik besefte nu pas dat niemand (behalve Axel) wist dat ik en Nathan broer en zus waren.
“Hey Nathan, heb je een nieuwe vriendin gevonden? Ze is wel mooi voor jou”, zei Kevin. “Ze is niet mijn vriendin!”, riep Nathan terug. Hij was echt boos op Kevin. “Waarom zijn jullie dan heel de tijd bij elkaar?”, zei Kevin. “Gaat jou dat iets aan?” “Ja helemaal”
“Kevin, nog een woord en je gaat er aan! Zwijg gewoon, dat is beter voor je als je geen blauwe plekken wil voor de wedstrijd”, zei Nathan en daarna liep hij weg.
“Kevin, niets meer tegen Nathan of je gaat zien!”, riep ik in poging om Nathan te verdedigen.
Kevin ging rustig weg, maar in zijn gedachte dacht hij zeker: Zie je wel?

Axel had blijkbaar alles gehoord en zei:” Kevin is altijd zo, maak je geen zorgen. Over een half uur gaan we naar het stadion, dus wees op tijd bij de bus, ok?” “ok”
Na een half uur…
“Onze eerste wedstrijd van het voetbal frontier tegen Farm Jr. High! We gaan ze verslaan, jongens!”, riep Mark. “Er is ook een meisje, vergeet dat niet, Mark!”, riep ik naar Mark. “Ow ja sorry, We gaan ze verslaan jongens en meisjes!”, riep hij daarna. Iedereen antwoorde in koor: “JA!!”

De aftrap was zo meteen. Maar de coach, Hilmann, liet ons het veld niet eens op! “Coach, wanneer gaan we het veld op? Het is allang tijd!” “Ja coach, we kunnen niet meer wachten!!”, zeiden Silvia en Celia, onze managers. Alleen Nelly en Axel waren stil. Nelly is ook een manager en de dochter van het schoolhoofd. “Nog niet, jullie moeten nog even wachten”, zei coach Hilmann. “Weet je wat, als jullie niet binnen de 3 minuten op het veld staan, dan zal ik de wedstrijd aflassen”, zei de scheidsrechter. “En nu is het genoeg, coach!”, zei Silvia. “Kun je hem niet overhalen, Mark?”, zei Celia. “Hij is de coach, we moeten doen wat hij wil”

Ik ging bijna dood van de stress. Waarom zou de coach zoiets doen? En het was nog onze eerste wedstrijd van het voetbal frontier toernooi!
Opeens begon mijn hart te stoppen met kloppen. Ik kon mijn ogen niet geloven! Wat deed Jude Sharp aan de ingang van het stadion, met nog een Raimon tenue aan ?

Uit mijn ooghoeken zag ik Axel glimlachen en hoorde ik coach Hilmann zeggen: “Nu zijn we compleet, nu kunnen we beginnen”

We gingen snel het veld op, voordat de wedstrijd zou worden afgelast. De aftrap was voor ons, Kevin en Axel waren in de spits en ik stond door Kevin op het middenveld. Het fluitsignaal werd gefloten en dat was de aftrap!

“Axel Blaze en Kevin Dragonfly gaan naar voren, ze lijken vastberaden! Maar ik zou maar oppassen, want in dit toernooi heeft Farm Jr. High niemand een doelpunt laten scoren door hun beroemde supertechniek, de oneindige muur!”, zei de commentator.
Ik was helemaal in gedachte verzonken. Wat deed hij hier in hemelsnaam?
Opeens hoorde ik: “Zaina, kom naar voor! Waar wacht je nog op?”, het was Jude. “Ik kom al!”
Waarom was ik in twijfels? Het was mijn eigen (ex-) teamgenoot.
“Jude, we breken door hun muur!”, riep ik hem toe. “Komt voor elkaar!”
Ik ging naar voor, zo snel als de wind. Ik stak Jude expres voorbij en keek glimlachend naar hem. Hij keek ook blij terug en we renden Kevin en Axel achterna. “Drakentornado!”, zeiden Axel en Kevin in koor. “Die gaat erin!”, hoorde ik Silvia en Celia vanaf de bank roepen. “Oneindige muur!” De spelers van Farm Jr. High stopten het schot met gemak en gingen naar voor om te aanvallen. Hoe kon de drakentornado gestopt worden? De eerste helft ging gewoon helemaal zo…

Reacties (1)

 • Samanthablaze

  Yes, daar is Jude!(yeah)

  4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   😋

   4 maanden geleden
  • Kakakaka

   Lekker eindelijk Jude!!

   4 maanden geleden
  • Kakakaka

   Dit begint leuker te worden... Ik hoop dat Zaina niks gaat verknallen door gewoon Jude te negeren of zo en haar superschot niet te doen

   4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Ik zal het leuk laten, beloofd!:)

   4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Yes.. 20 kudo's! Dank jullie wel!!

   4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen