Ben POV.

"Je mist haar nog steeds he," fluistert Richard naar mij en ik knik even.

"Als het kon zou ik haar nog steeds terug willen. Hoe mooi zou het zijn als we binnenkort met z'n drietjes konden wonen? Ik geef mijzelf nog iedere dag te schuld, omdat ik te laat was," zeg ik terwijl de tranen over mijn wangen beginnen te lopen en hij geeft mij een stevige knuffel.

"Jij geeft mij toch niet de schuld?" Vraag ik zachtjes.

"Nee, natuurlijk niet. Ik geef ook eerder mijzelf de schuld. Als ik jou had proberen te overtuigen om niet voor adoptie te gaan was er nu ook niks aan de hand geweest," zegt Richard zachtjes.

"Dat is okay. Ik ben ook gewoon zo kwaad over mijn eigen mensenkennis. Ik dacht dat ik aardige mensen had uitgekozen, maar nu weet ik dat het niet zo is," snik ik en Richard wrijft over mijn rug. "Ik ga haar terugkrijgen. Ik ga voor haar vechten," zeg ik dan vastbesloten en ik veeg mijn tranen weg.

"Weet je zeker dat je zo'n juridisch proces aan wilt gaan?" Vraagt Richard dan waarna ik knik.

"Linsey verdient beter dan die mensen. Ik weet dat mijn rechten er officieel niet meer zijn, maar ik kan er wel alles aan proberen te doen. Ze moet op onze bruiloft aanwezig kunnen zijn. Samen met ons in een huis wonen. Ze hoort bij ons Richard."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wow dit is even de Ben die we gemist hebben!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen