Bill POV.

Eenmaal bij het zwembad aangekomen twijfel ik toch of het wel een goed idee was. "Tom, we kunnen misschien toch beter weer gaan," zeg ik zachtjes.

"Bill, ik heb nou al betaald voor ons bezoek," zegt Tom en hij legt z'n arm om mij heen en gelijk trekt er een goed gevoel door mij heen.

"Okay, laten we het gewoon doen," zeg ik waarna ik bij Tom vandaan loop en zo het zwembad in loop.

"Tom, kom je ook?" Vraag ik dan en Tom lacht even waarna hij bij mij het water in komt. "Het is denk ik wel goed, even een rustig dagje. Dat opruimen vergt best veel energie," zeg ik.

"Precies. Daarom heb ik dit bedacht. Waarom zouden we op die vrije dag thuis blijven zitten als we ook iets leuks kunnen doen?" Vraagt Tom en ik knik even.

"Weet je, toen Sam nog leefde..." Maar ik krijg gelijk weer een brok in mijn keel, dus stop ik met praten.

"Je hoeft het niet te zeggen Bill. Als het te moeilijk is," zegt Tom.

"Nee, ik kan dit. Sam, hij zei altijd dat wij een leuk koppel zouden zijn," zeg ik zachtjes, maar ik vermoed dan ook dat hij mijn gevoelens doorzag, want hij kende mij beter dan wie dan ook.

"Tegen mij zei hij dat ook wel eens inderdaad, maar ergens voelde het raar om iemand leuk te vinden die er bijna precies hetzelfde uitzag als mijn beste vriend," zegt Tom.

"Dus je vond mij leuk?" Vraag ik verbaasd.

"Vind, maar dat doet er niet. Eerst ben ik hier om jou te helpen. Wie het eerst aan de overkant van het zwembad is!" En Tom begint gelijk te zwemmen waarna ik volg.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Maar ze geven beide stiekem toe Hihi

    6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen