Tom POV.

Na een tijdje is het voor mijn ouders weer tijd om te vertrekken. Ze moeten tenslotte nog een tijdje rijden voordat ze thuis zijn. "Papa," zegt Seppe en hij slaat z'n armen om mij heen.

"Wat is er lieverd?" Vraag ik waarna ik hem optil. "Je mist opa en oma al. Is dat het?" Vraag ik en Seppe knikt verdrietig en ik druk een kusje op z'n wangetje. "We gaan ze nog heel vaak zien, goed," zeg ik, want voor de jongens zou ik zo weer vaker contact met mijn ouders zoeken. Het zou voor de jongens ook niet eerlijk zijn als ze hun opa en oma nu weer in geen jaren zouden zien.

"Jannes en Renzo zijn wat moe," zegt Bill ineens.

"Seppe volgens mij ook. Dat betekent dat het tijd is voor een dutje," zeg ik en ik houd Seppe in mijn armen, terwijl ik de andere kinderen laat volgen, wat ze dan ook doen.

Zodra ze slapen loop ik terug naar Bill en ik glimlach even naar hem. "Tom, ik wil weer echt hun vader zijn," zegt Bill zachtjes.

"Schat, dat is toch geen probleem. Wat mij betreft ben je sowieso altijd hun vader gebleven. Jouw naam stond toch ook op die papieren," zeg ik.

"Ja, maar ik bedoel eigenlijk, mijn naam staat niet naast die van jou, maar ergens anders. Ik wil dat die naast jouw naam komt te staan. Daarnaast wil ik weer meer tijd met de jongens," zegt Bill.

"Dat is toch geen probleem nu we weer in één huis wonen en over een tijdje gaan trouwen. We regelen dat. Dan moet ik wel een paar dingen uitzoeken, maar het komt goed," stel ik hem gerust en Bill knikt. Volgens mij beseft hij nog niet zo goed dat hij de laatste dagen alweer een groter onderdeel is geweest van het leven van de jongens en dat zal alleen maar groter worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha volgens mijn heeft daar een heel goed punt

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen