Tom POV.

Later op de dag gaat mijn telefoon. "Tom, misschien is het beter als je nog even wat extra rust," zegt Bill.

"Bill, ik voel mij goed. Echt waar. Ik kan gewoon opnemen. Zelfs als ik voor een lastig gesprek sta," zeg ik en Bill knikt langzaam waarna ik mijn telefoon opneem.

"Met Tom Kaulitz spreekt u," zeg ik dan.

"Is het waar over jou en Bill?" Wordt er gelijk gevraagd en ik draai even met mijn ogen.

"Moet u niet eerst de naam van uw site of dagblad of wat dan ook noemen?" Vraag ik, waarna de man dat toch netjes doet om daarna de vraag opnieuw te stellen. "Ja, Bill en ik zijn samen en Meike is onze dochter," zeg ik.

"Is dat biologisch gezien mogelijk?" Vraagt de man verward.

"Google maar. U zult versteld staan wat voor een ervaringen u daar tegen komt. Fijne dag verder," zeg ik en ik hang op. Het enige doel hiermee was om mijn relatie met Bill in de pers te brengen. Als hij nog meer wilt weten komt dat op een speciaal persmoment daarvoor, maar niet via de telefoon wanneer ik niet eens kan zien met wie ik spreek. "We zijn weer een stap dichterbij," zeg ik tegen Bill en hij knikt even waarna hij mij knuffelt. Niemand weet hoe dit voor ons gaat aflopen, maar het enige dat telt is dat er nu eindelijk beweging in de sport gaat komen. Dat meer voetballers voor hun seksualiteit durven uit te komen zonder de hele tijd op hun tenen te blijven lopen zoals bij Bill en mij gebeurt is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik ben zo benieuwd hoe dit gaat uitpakken

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen