Bill POV.

Tom is hier nu drie dagen en ik kijk toe hoe hij een spelletje met Shelley speelt terwijl Gretha toekijkt. "Papa, terug je huisje in," zegt Shelley met een glimlach en Tom lacht ook even. Dit is wat Tom nodig heeft. Je ziet gewoon dat het hem goed doet om tijd met de kinderen door te kunnen brengen. Vannacht stond hij er zelfs op om elke keer uit bed te gaan voor Tymen. Het verbaasd mij dat hij er niet eens moe uitziet, dat is wat de kinderen voor hem betekenen, ook al weet ik nog niet of we al het laatste van Nicole hebben gezien.

Natascha houdt haar voor nu wel in bedwang, maar voor Natascha is het ook geen doen om Nicole letterlijk 24/7 in de gaten te houden. Ergens had ik gehoop dat Nicole Tom na een paar dagen wel zou zijn vergeten, net zoals ze alle korte termijn dingen vergeet, maar de lange termijn dingen blijven gewoon in haar geheugen.

Wanneer Tymen begint te huilen staat Tom gelijk op. "Je kan met je oudste dochter blijven spelen hoor," zeg ik tegen Tom en ik leg mijn hand op z'n schouder.

"Ik heb al teveel gezinstijd gemist, ook met de kleine man. Ik wil dit zo doen," zegt Tom.

"Okay. Als je dat zeker weet," zeg ik en Tom knikt.

"Ik ben toch zo wel terug en dan speel ik verder met Shelley," zegt Tom en ik knik even. Ik let wel op dat Tom niet te veel doet, want ik snap dat hij tijd wilt inhalen,maar dat gaat gewoon niet, maar Tom z'n glimlach die wel weer terug is, daar doe ik het voor.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Straks raakt die hier oververmoeid vanxD
  Komt goed Tom relax

  1 week geleden
  • syllie1992

   Hahah, zou zomaar kunnen als hij er te lang mee doorgaatxD

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen