Tom POV.

De volgende dag, wanneer de kinderen naar school zijn gaan Bill en ik samen met Timothy en Erik rond de tafel zitten. "Jongens, Tom en ik hadden gisteren een idee," zegt Bill dan.

"Oh, vertel," zegt Timothy nieuwsgierig.

"Zou het jullie leuk lijken om er een double wedding van te maken?" Vraagt Bill dan.

"Dat heeft wel iets bijzonders en jullie weten dat ik daar van hou," zegt Timothy waarna hij even naar Erik kijkt. "Wat denk jij schat?" Vraagt Timothy nieuwsgierig.

"Je ouders zijn bijna net zo goed mijn ouders geweest de laatste jaren en het lijkt mij supermooi om dit met z'n vieren te doen," zegt Erik en Timothy glimlacht even naar mij waarna Timothy een kus op Erik z'n wang drukt.

"Dat is dan geregeld," zeg ik met een glimlach. "Als jullie binnenkort jullie wensen opschrijven dan zorgen we ervoor dat het een perfecte dag wordt voor ons alle vier," zeg ik en Erik en Timothy knikken.

"Wij gaan weer naar boven. We waren al locaties aan het bekijken. Zullen we de locaties die ons mooi lijken doorsturen?" Vraagt Timothy.

"Ja, doe dat maar. Ik ben benieuwd," zegt Bill en ik knik instemmend. Dan zullen we zien of ons smaken inderdaad overeenkomen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo leuk!!!
    Het word wel hun dag met papa’s die opnieuw doen Hihi

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen