Foto bij Hoofdstuk 30

Moon P.O.V

'Vertel wat moet ik weten?' vraag ik. 'Nou, je weet toch dat je ouders dood zijn?' vraagt Torch. 'J-Nee ik dacht dat ze mij en mijn broer ergens had gedumpt' zeg ik 'natuurlijk weet ik dat ze dood zijn het zijn toch mijn ouders,'. Torch en Gazel kijken elkaar aan. 'Nou..' begint Torch. 'Ik en de vreemde gast hier zijn ook jouw broers,' zegt Gazel met nog steeds geen emoties. Ik kijk hem aan met die blik die je liever niet van mij wil krijgen. 'Oke wacht even,' zeg ik ik duw ze de kamer uit en. 'Isa jij wist dit en is dit een grap!' roep ik. 'Ja ik wist dit en dit is geen grap,' zegt Isa serieus. 'Ik vermoord je!' roep ik en ik spring boven op haar. 'Ho ho stop!' roept Xavier. Hij rent naar binnen en trekt mij van Isa af. 'Waar in hemels naam kom jij vandaan!' roep ik boos.

'Ik liep net langs,' zegt hij rustig. Als Torch en Gazel binnen zijn. 'Maar waarom wou je Isa vermoorden?' vraagt Xavier. 'Zij had het mij nooit verteld ik vertrouwde je ik..' begin ik tot ik me besef dat ik ook een paar belangrijke geheime heb. 'Eigenlijk was ik vooral in schok,' zeg ik dat klopt wel. 'Dus jij hebt ook een broer?' vraagt Gazel nieuwsgierig. Emoties!! 'Ja drie nu,' zeg ik lachend.

Reacties (1)

 • Samanthablaze

  'natuurlijk weet ik dat ze dood zijn het zijn toch mijn ouders,'.
  Awh ze heeft Annie nooit gezien

  Ze wist toch dat ze drie broers had? Maar wie zijn dat nou precies dan? Want Claude en Bryce zijn duidelijk geen familie en Xavier al helemaal niet:XZe hebben allemaal een heel ander uiterlijk, persoonlijkheid en ook gewoon een hele andere achternaam

  5 dagen geleden
  • Moonfoster

   Ze is familie met Byron, Torch en Gazel.
   Hun uiterlijk is anders omdat Byron lijkt op zijn opa Gazel op zijn oma(Van moeders kant). En Torch op zijn opa en Moon op haar oma (Van vaders kant).

   Persoonlijkheid tja een vreemde familie.

   En achternaam. Ik weet nog niet precies waarom maar hun ouder deden het zo. Ze brachten voor hun dood Torch en Gazel naar een weeshuis (ik denk dat je al weet welke) daar veranderde ze hun achternamen en Byron brachten ze gelijk naar de familie Love en hij kreeg die achter naam. En Moon werd naar een ander weeshuis gebracht en met weer een andere achternaam, maar zij liep weg.

   Klinkt dat logisch??

   4 dagen geleden
  • Samanthablaze

   Nee, ik volg het niet helemaal

   4 dagen geleden
  • Moonfoster

   Wil je het plz zeggen wat je dan niet snapt of waarom je het niet volgt want miss kan ik het dan uit leggen of zo iets

   4 dagen geleden
  • Samanthablaze

   Ik denk dat het gewoon heel moeilijk te volgen is waarom ze ineens familie zijn. Omdat ze dat in de serie zelf zo overduidelijk niet zijn. Ik denk dat het daardoor wat vergezocht lijkt

   4 dagen geleden
  • Moonfoster

   Er zijn wel mensen die dat eerst wel dacht 😅. Ik snap eerlijk gezegd niet hoe maar een vriendin van mij dacht dat.

   4 dagen geleden
  • Samanthablaze

   Misschien omdat ze wel over komen alsof ze heel close zijn. Ik geloof ook best dat de Alius kinderen elkaar als familie zien, zeker Bryce en Claude. Maar biologische familie, dat zie ik niet zo

   4 dagen geleden
  • Moonfoster

   Ik had dit verhaal langgelede bedacht we werk het nu pas een beetje uit, dus het kan kloppen als u het nog niet snapt. Miss snapt u het later in het verhaal wel.

   3 dagen geleden
  • Samanthablaze

   Ik ben benieuwd

   3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen