Lucas POV.

"Ik begrijp dat jullie band niet goed genoeg is om alles te delen, maar iets wat zo belangrijk is, ook voor het leven van jullie zoon, is toch wel belangrijk voor ze om te weten," zegt de vrouw.

"Ik weet het. Het is ook stom van mij," zeg ik.

"Waarom gaan jullie scheiden?" Vraagt ze dan en ik zucht even.

"Doet dat er echt toe?" Vraag ik.

"Dat doet er zeker toe," zegt de vrouw en ik kijk even naar Koert.

"Ze heeft een ander idee over opvoeding dan mij, Bill en Tom. Bill en Tom mogen mij niet en ik ben ook niet hun grootste fan, maar qua opvoeden komen hun ideeën dichterbij mij manier dan hoe mijn vrouw het in d'r hoofd had. Daarom werkte het gewoon niet, want zij heeft het niet alleen met mij te doen, maar ook met Tom en Bill," zeg ik.

"Aha. Die dingen gebeuren. Hopelijk lijdt Koert er verder niet onder," zegt de vrouw.

"Ik heb nooit ruzie met haar gemaakt terwijl Koert erbij was en zij heeft ook niet heel veel tijd aan Koert besteed om een band met hem op te bouwen. Ik bedoel, zij zegt dat het goed is om hem langer te laten huilen en soms is dat ook beter, maar niet altijd," zeg ik en de vrouw knikt opnieuw. Ik weet dat ik een klootzak ben af en toe en dat ik graag mijn gelijk haal, maar ik denk dat wat ik wel met Tom en Bill gemeen heb is dat we alle drie verschrikkelijk veel van Koert houden en niet willen dat hij iets te kort komt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Nou dat mocht je eerder laten zien
    Zonder als die gekke dingen te doen!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen