James P.O.V

De eerste helft is net afgelopen en zo dadelijk begint de tweede helft. Naar ik blijf maar denken aan Janus waarom hij naar mij lachte. Op eens had ik een flashback:

flashback
Ik zit in een bank met mijn moeder. Ze zit met de mevrouw aan de balie te praten en ik zit aan een tafeltje te spelen. Opeens komt en drie mannen en één vrouw binnen. Ze lopen naar de balie en praten extra luid. 'Geef ons al jullie geld en als jullie schreeuwen of een alarm laten of gaan dan schieten we,' zegt de vrouw had. En ze laten alle vier een pistool zien.de balie medewerkers werken mee en pakken het geld die ze daarna weer geven. Een man aan de balie drukte ergens op onder de balie en een van die overvallers had dat gezien. 'Hij heeft op een alarm gedrukt!' roept hij en dan breekt de hel los.

Er wordt geschoten en opeens springt er iemand boven op me. Het is eng ik hoor mensen gillen en veel geschiedt. En ik besef me dat diegene die op mij sprong mij probeert te beschermen. Na een paar minuten is het gestopt met schieten en hoor ik de politie. De overvallers zijn gevlucht en de politie gaat er achteraan. De jongen gaat van me af. 'Gaat het? ik ben trouwens Jordan,' vraagt/zegt de jongen. Hij heeft zijn groene haar in een staart en lacht hij steekt zijn hand uit en helpt me overeind. Ik lach 'James,' en dan. 'Mama!' roep ik en ik draai me om de Jordan schrikt. Ik begin te huilen. Want voor me lag mijn moeders lijk.

'Ik breng hem wel naar huis,' zegt de Jordan tegen de agenten. Hij loopt naar me toe. 'Gaat het?' vraagt Jordan. Ik schud nee. En we lopen samen naar huis. Ik voorop en hij loopt achter me aan.

Reacties (1)

  • Samanthablaze

    Jordan is een schat en dit is adorable
    Ze zijn super cute samen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen