Vijf weken later.

Tom POV.

"Wat vindt je Bill? Alles is schoon en we hebben zelfs wat dingen opgeknapt," zeg ik, maar Bill oogt eigenlijk helemaal niet blij. "Bill, wat is er?" Vraag ik.

"Het voelde goed om niet alleen te hoeven zijn. Dat was misschien wat ik eigenlijk al die tijd nodig had," zegt Bill zachtjes.

"Dat je weer terug kan betekent niet dat je hier de hele tijd alleen hoeft te zitten. We kunnen samen dingen blijven doen," zeg ik en Bill knikt langzaam.

"Ik denk dat ik klaar ben om morgen mijn moeder weer te zien," zegt Bill dan.

"Dan gaan we daar morgen toch heen," zeg ik en Bill knikt.

"En vanavond wil ik met jou vrijen," zegt Bill.

"Zeker weten?" Vraag ik.

"Ik ben nog nooit ergens zo zeker van geweest," zegt Bill en ik glimlach even.

"Dat doen we dat," zeg ik en ik geef Bill een kort kusje.

"Dank je," zegt Bill zachtjes en ik knik even.Die avond laat ik het bad vollopen en gooi er wat rozenblaadjes in waarna ik wat kaarsjes laat branden in de badkamer. "Wat ben je..." Maar verder komt Bill niet, want hij kijkt z'n ogen uit.

"Mooi?" Vraag ik en Bill knikt waarna hij een paar pasjes naar mij toezet en ik leg mijn vinger onder z'n kin waarna ik een kusje op z'n lippen druk. Bill trekt dan z'n shirt over z'n hoofd. "Schat, we kunnen het rustig aan doen," zeg ik en Bill knikt waarna ik hem opnieuw kus en zo blijven we even zoenen waarna ook mijn shirt uiteindelijk uitgaat en wanneer we helemaal naakt zijn stappen we in het bad, waar Bill zich gelijk tegen mij aanlegt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief van Tom
    Bill komt goed

    3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen