Bill POV.

"Zullen we door naar de slaapkamer?" Fluistert Tom ineens in mijn oor.

"Hmm, ja, dat wil ik graag," zeg ik waarna ik voorzichtig opsta en Tom doet hetzelfde waarna hij een handdoek naar mij toegooit en ik droog mij snel af en Tom doet hetzelfde waarna hij mijn hand liefdevol vastpakt en samen lopen we door naar de slaapkamer en ik moet toegeven dat ik nu toch wat zenuwachtig aan het worden ben.

"Ik maak het je zo comfortabel mogelijk," stelt Tom mij gerust en ik knik even waarna Tom mij zachtjes begint te zoenen en mij naar het bed begeleid.

"Je bent geweldig," zeg ik zachtjes tegen Tom.

"Jij bent geweldig, met hoe je alles de laatste weken hebt aangepakt," zegt Tom en opnieuw begint hij mij zachtjes te zoenen en ik laat het over mij heen komen, totdat hij in mij gaat en ik moet zeggen dat Tom echt rekening met mij uit. "Gaat het zo?" Vraagt Tom en ik knik.

"Ik voel mij top Tom, het doet geen pijn," zeg ik waarna Tom mij weer begint te zoenen en ik kreun luid wanneer hij ook daadwerkelijk begint te bewegen en even later komt hij in mij klaar en ik kijk naar hem. "Dank je," fluister ik en Tom knikt waarna ik tegen hem aan ga liggen en in slaap val.De volgende dag word ik wakker en ik kijk recht in Tom z'n gezicht. "Goedemorgen schat," zegt Tom en ik glimlach even.

"Goedemorgen," zeg ik terug en Tom glimlacht even.

"Zullen we zo naar jouw moeder? Het ontbijt staat al klaar," zegt Tom en ik knik.


Wanneer we voor de deur bij mijn moeder staan kijk ik even naar Tom. "Het komt goed," zegt hij en ik knik waarna ik op de bel druk en zodra de deur open gaat vlieg ik mijn moeder gelijk in d'r armen. Ik weet dat het mijn eigen schuld is, maar ik heb haar gemist.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief !!

    3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen