Foto bij Hoofdstuk 15

Nou, zoals jullie al hadden vermoed, keek iemand het koppel toe...

"Omg, Tori, ik heb vandaag iets ongelooflijks gezien", zei Sue tegen Tori, tijdens dat ze aan het wandelen waren in de winkelstraatjes. "Wat dan?"
Sue is gewoon een meisje dat iedereen probeert bij elkaar te brengen en heel irritant kan zijn. Tori is de dochter van de president, haar hele naam is Victoria.

"Wat heb je gezien?", vroeg Tori aan Sue. "Je weet toch dat ene nieuwe meisje, Zaina, in het team van Raimon?"
"Wat is er mis met haar?

"Ze speelt sowieso nog slechter voetbal dan mij!", riep Sue. "Hoe kom je daar nou weer bij?", vroeg Tori. Ze rolde met haar ogen en keek naar Sue.
"Gisteren was ik om 7 uur naar buiten gegaan en opeens zag ik haar een bal mis schieten! ! Het is waar, ik lieg niet!", riep Sue nog luider. "Dat kan niet. Je hebt je zeker vergist. Zaina is een goede spits, dat zegt iedereen", zei Tori.

Kevin keek mij aan, lachte chagrijnig en liep dan weg. “Wat is er nu weer met hem aan de hand” “Negeer hem gewoon, soms doet hij zo van die dingen”, zei Axel. “Ok dan, zullen we beginnen met de training?” “Lijkt me een goed plan”

Ik keek naar boven op de brug en ik zag twee meisjes. Eentje had blauw haar en had oortjes aan en keek de hele tijd naar mij, en de andere met roos haar, keek alsof ze hier eigenlijk niet wou zijn. Ik kende haar van ergens, maar van waar, weet ik niet. “Wat is er, is er iets?”, vroeg Axel aan mij. “Niks belangrijk, laat maar”

“Alles wat jou bezorgd maakt, maakt mij bezorgd. Vertel op”
“Kijk daarboven, die 2 meisjes, ze bespioneren ons”

“Nee dat zijn Sue en Tori. Ze horen een ‘soort van’ bij ons team”
“Toch vind ik ze een beetje eng”, zei ik. “Laat hun, kom trainen”, zei Axel.

“Ja, lijkt mij een goed plan”, zei ik en ik schoot rechtstreeks in het doel.

“Dat is niet eerlijk. Je moet wel een keeper in het doel plaatsen voor je erin schiet, anders is het wel te gemakkelijk!”, riep Kevin van ver.

“Hou je bezig met je eigen training, Dragonfly!”, riep Axel vanachter me.
“Verdedig je haar? Of ben je bang voor mij?", zei Kevin. "Wat is er mis met jullie? Waarom maken jullie zoveel ruzie met elkaar? Doe eens rustig!", riep Mark opeens.

Kevin glipte ertussenuit en Mark kwam onze kant op. "Wat is er?", vroeg Mark. "Kevin valt ons de hele tijd lastig, maar laat hem maar. Die eigenschap hoort bij hem", zei Axel tegen Mark. "En hoe ver zijn jullie al met het combineren van jullie technieken?", vroeg Mark. "Uhm. Niet zo ver, we moeten er nog aan werken...", zei ik.

"Mark!", riep het meisje Sue vanaf de brug. "Sue! Tori! Wat doen jullie hier?", zei Mark.

Reacties (1)

 • Samanthablaze

  Yay, Tori is cool

  4 maanden geleden
  • LinSwift

   Yes! We love Tori!
   #Torigo

   4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen