Foto bij Hoofdstuk 16

Vertel in de reacties wat jullie vinden van Sue!:)
PS: Ik haat haar:)

“Hey, Mark! We komen jullie aanmoedigen tijdens de wedstrijd tegen Kirkwood!”, riep Sue. “Top! Waarom eigenlijk?”, zei Mark. “Doe niet zo dom, omdat jullie moeten winnen!”, zei Tori.
Ik kijk Axel aan en hij lacht Mark een soort van uit, maar niet slecht bedoeld. Sue kijkt ons tweeën aan alsof we interessant zijn, maar waarom, daar zou ik nog snel genoeg achter komen.

“Word wakker!”, roept Nathan terwijl hij zelf nog slaperig is. Ik had de hele nacht naar mijn lievelingsserie zitten kijken. “Waarom? Welke dag is het vandaag eigenlijk?”, zei ik. “Morgen is de wedstrijd tegen Kirkwood, weet je nog? Of heb je een hersenschudding ondergaan? We moeten zo snel mogelijk vertrekken, anders komen we nog te laat op de training!”
“Ok, ok, rustig, ik ben niet doof dus ik kan je wel horen, broer”, zei ik en ik stapte uit mijn bed als een zombie. Voor de eerste keer in mijn leven had ik geen zin om naar school te gaan.
Ik poetste mijn tanden, kleedde me om, kamde mijn haren, wat zo een halfuur duurde en ging naar Nathan, die al aan het ontbijten was. “Eindelijk, je bent er”
Ik nam snel mijn ontbijt. “Ja, hallo. We hebben een taxi nodig naar Tokio. Ok, bedankt, daag!”, hoorde ik Nathan nog zeggen. “Binnen hoeveel minuten komt de taxi?”, zei ik. “Het duurt maar 5 minuten”

De taxi arriveerde en we reden richting Tokio. “Waar ga jij vandaag op trainen, Nathan?”, vroeg ik aan hem. “Wat denk je? Op mijn snelheid natuurlijk!”, antwoorde hij. “Je bent al snel, maar je wilt nog sneller worden. Binnenkort ziet je eigen team je niet meer als je te snel loopt”, lachte ik. “Zo snel zal ik ook weer niet worden. Wat ga jij doen?”, vroeg Nathan. “Mijn supertechniek met die van Axel combineren”, zei ik. “Lijkt me een goed plan. Het wordt zeker een fantastisch superschot!”, zei Nathan en hij stapte uit. “Kom je?” “Ja ik kom”, zei ik.

“Hallo Axel. Hoe gaat het?”, zei ik. “Het gaat goed, hoe gaat het met jou?”, antwoorde hij. “Met mij gaat het ook goed”, zei ik. “Zullen we beginnen? We hebben nog een hoop te doen!”, zei ik. “Ja we moeten nog veel doen. Ik ga even een bal halen uit het clubhuis. Ik ben zo terug!”, zei Axel en hij ging richting het clubhuis.

Opeens kwam Sue en ze vroeg: “Hoe heet jij?” “Ik heet Zaina. Jij bent Sue, toch?” “Ja ik ben Sue”, zei ze en daarna keek ze naar het clubhuis en zei ze: "Je bent zeker een nieuw lid?" "Zo nieuw ben ik ook weer niet! Ik zit al 2 maanden in de club!", zei ik. "Ah, dus je bent de slechtste", zei ze.

Ik kreeg ondertussen een woedeaanval en ik wou letterlijk Sue bij haar keel grijpen, want ze vertelde het ook door aan de rest van het team. Ik wou net naar haar toe gaan toen Axel kwam en zei: “Is er iets?”

"Ja, maar ik kan het hier niet vertellen" Kom na de training naar mijn huis. Ik wil niet dat je je ongelukkig voelt", zei Axel. "Naar jouw huis?", zei ik. "Ja, naar mijn huis, daar kunnen ze toch niet horen wat we doen of zeggen"

Nathan zei: "Wat is er?" "Oh niks, laat maar", zei ik.

Nathan ging weg en ondertussen was Nathan aan het praten met het team. Hij kon het team gelukkig overtuigen en ik en Axel waren aan het proberen onze supertechnieken met elkaar te combineren. “Nee, niet weer!”, zei ik.
Elke keer dat het mislukte, viel ik op de grond en viel ik direct uit de lucht op de grond. Toen het voor de tiende keer mislukte, ging ik nog harder vallen maar deze keer…
Deze keer onderbrak Axel mijn val en pakte hij mij in zijn beide armen keek naar mij en zei: “Je kon ook geblesseerd geraken! We moeten beter ons best doen” “Ja, maar hoe gaan we het doen? Het is wel een stuk moeilijker dan dat ik had gedacht…”

Nathan kwam eraan met onze drinkflessen. Het was al 20u. “Zullen we stoppen?”, zei Axel. “Ja, dat lijkt me een goed plan, mijn rug bestaat niet meer, denk ik tenminste”, zei ik. “Nathan, ga maar naar huis. Ik kom er over een uur aan. Ok?”, zei ik tegen hem en hij stemde in.

“Zullen we?”, zei Axel. Ik pakte mijn trainingstas, legde de voetbal erin en volgde hem naar zijn huis. We kwamen aan bij een appartement en Axel haalde zijn sleutels tevoorschijn. Hij deed de deur en een vrouw zei ons gedag. “Hallo Taydi, kunt u alstublieft mijn kleren wassen?”, zei Axel. Tegen mij zei hij: Ga maar op mijn bed zitten. Ik kom er zo aan. Ik ga mij even omkleden”

Ik ging op zijn bed zitten en wreef op mijn pijnlijke rug, die heel veel pijn deed. Twee minuten later kwam Axel en hij had ijs in zijn handen. “Voor wat heb je dat nodig?”, zei ik tegen hem. Zonder iets te zeggen, legde hij het ijs op mijn rug. “Daarvoor”, zei hij.

“Vertel op, wat is er? Wat maakt je zo boos en ongelukkig?”, zei hij.
“Sue”, zei ik. “Ze zegt heel de tijd dat ik de slechtste ben en dat ik niet thuishoor bij de club" "Laat haar uit haar nek kletsen, trek je niet aan, iedereen vindt haar irritant” "Dus moet ik haar negeren?" "Yup", zei hij en hij ging op zijn bureau zitten.

Reacties (3)

 • Moonfoster

  Sue, ik haat haar ik zou haar in haar gezicht willen slaan en dan schoppen. Ohh en Erik van haar bevrijden

  4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Ja dat zou ik ook wel willen doen. Tenzij dat Erik haar OOK leuk vind:)

   4 maanden geleden
  • Moonfoster

   Ja, maar ik denk van niet

   4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   humm... Ik twijfel er over;)

   4 maanden geleden
  • Moonfoster

   Ja oké, maar ik haar haar nog steeds

   4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Wat denk jezelf: IK HAAT SUE OOK!xD

   4 maanden geleden
  • Moonfoster

   Ik denk dat bijna iedereen haar haat😅😁

   4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Als er iemand is die van haar houd: Kom met mij vechten, we houden een discussie tot dat je dood gaat;)

   4 maanden geleden
  • Moonfoster

   Hahahaha ja

   4 maanden geleden
 • Samanthablaze

  Bah, Sue. Gelukkig is Tori wel leuk

  4 maanden geleden
 • LinSwift

  Oh geez!!
  Dit is geweldig!
  Wat gaat Axel doen?:8
  Wat ik van Sue vind is duidelijk.
  Zoveel scheldwoorden en beledigingen dat het verboden is op Q.:@;)
  Ik zal ze niet schrijven maar keihard schreeuwen in mijn kamer!

  4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Haha pas op dat je ouders niet in de buurt zijn!:)

   4 maanden geleden
  • LinSwift

   Jaja. Ze zijn er wel.
   Maar met het perfecte mam-ik-ga-naar-buiten plannetje kan ik ongemerkt schreeuwen! 😏

   4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   xDik zou dat ook wel doen, maar ik mag alleen naar buiten... in de tuin! En door de warmte die er momenteel is -In België hebben we een hittegolf- moeten alle ramen open van mijn moeder en hoort ze me gegarandeerd. Dus ik zwijg liever maar anders zie je me (misschien) nooit meer terug!:)
   Dan zal ik sowieso gebarbecued aan het worden zijn!

   4 maanden geleden
  • LinSwift

   Bij mij in Nederland is het gelukkig minder warm.
   En bij mij in de buurt heb je een voetbalveldje.
   Ik kan daar naartoe glippen en er helemaal op los schreeuwen.
   (als er niemand is natuurlijk)

   4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Als je hier naar een voetbalveld gaat, dan zie je mij daar sowieso als een gek voetballen!

   4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen