Foto bij Hoofdstuk 17

Nadat Axel me een beetje verbaasde keek ik hem aan met grote ogen. Wat bedoelde hij daarmee?

Net toen Axel wat dichterbij kwam, kwam Taydi naar binnen. "Hier ik heb een milkshake voor jullie klaargemaakt", zei ze en ze legde een bord met daar twee glazen milkshake in op het bed. "En, hoe gaat het met de trainingen?", vroeg ze aan mij. "Met de trainingen gaat het goed, mevrouw. Hoe gaat het met u?", zei ik. "Met mij gaat het ook goed, ik ben heel blij voor jullie", zei de mevrouw heel vaag. En toen ging ze weg.

Terwijl ik mijn glas milkshake opdronk, nam ik een pauze en zei tegen Axel: "Hoe gaat het nu met je zusje? Is ze al wat beter?" "Ja, het gaat weer beter met haar", zei Axel. "Doet je rug al wat minder pijn?", zei Axel. "Ja, bedankt. Door jou is mijn rug weer beter"

"Dus over Sue: Sue is heel irritant, en als je van haar af wilt komen, dan uhhh", zei Axel en zweeg. "Dan?", zei ik. "Dan kun je niks doen, echt bijna niks"
"Ze heeft ons ontdekt dus we zijn eraan. Als iemand van ons team dat zal geloven, dan zijn we eraan", zei Axel.

"Maar het is toch waar", zei Axel. "Maar ik weet niet of jij van mij houd", zei hij.
"Waarom zou ik niet?", zei ik en ik kuste hem op zijn wang. Axel bloosde en zei:" Je had dat niet zo onverwacht moeten doen!"

Opeens keek ik op de klok van Axels kamer, die in de vorm van een voetbal was. "Het is al 21u! Ik moet gaan Axel, mag ik?" "Tuurlijk, je bent toch niet mijn gevangenen? Of wel?", zei hij en hij kuste me terug.

Ik verliet zijn appartement en opeens zag ik dat Sue en Tori aankwamen. O nee, wat moest ik in hemelsnaam doen? Als ze mij bij het huis van Axel zouden zien, was ik er geweest! Moest ik rennen? Me verstoppen? O nee!

Ik besloot, om te rennen! Ik pakte mijn gsm, deed mijn oortjes in, en deed alsof dat ik aan het hardlopen was en deed zelfs alsof dat ik buiten adem was. Ik ging weg, en belde daar mijn taxi op. Ik was gered!


(Bedankt voor de 36 kudo's en 10 abo's !!!):)
(hoera)(hoera)(hoera)

Reacties (4)

 • Megaeraaa

  Dat was nipt! Als Sue en Tori haar daar gezien hadden, was ze heel erg dood.

  4 maanden geleden
 • Samanthablaze

  "Waarom zou ik niet?"
  Omdat 'houden van' heel erg sterk taalgebruik is voor een veertienjarige?xD

  4 maanden geleden
 • LinSwift

  Oef! Stel Sue en Tori hadden haar gezien.xD

  4 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Ja inderdaad. Dan was ze er geweest!

   4 maanden geleden
  • LinSwift

   Wat moest Sue dan wel niet denken!

   4 maanden geleden
 • AxelBlaze10

  Gelukkig maar!:P

  4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen