Dit is het laatste deel:)

Bill POV.

Terwijl Tom aan het vragen is of er al nieuws is en Nancy koffie voor ons haalt, zet ik mij met Brian neer. "Ik wou nog een keer sorry zeggen voor al dat gedoe met Lucy. Ik had het gelijk door moeten hebben en het moeten stoppen," zegt Brian.

"Het is al okay. Je hield van haar, dan zie je dat soort dingen soms niet," zeg ik.

"Dat is nu net het probleem. Ik denk dat ik nooit echt van haar heb gehouden. Waarom zou ik anders nu al zo gelukkig kunnen zijn met Nancy?" Vraagt Brian en ik knik begrijpend.

"Nee, je hebt gelijk. Dat zou dan nu niet al kunnen," zeg ik en Brian knikt.

"Dus echt, sorry. Ik had het gelijk moeten stoppen toen ze Niek zo opeiste," zegt Brian.

"Het is okay, echt waar. Alles is nu weer goed," zeg ik en ik geef Brian een knuffel. Ik ben nooit boos op hem geweest.Twee weken later.

Vandaag zijn Tom en ik thuis gekomen met Chloé en Niek. Gelukkig zijn ze er allebei weer bovenop gekomen. "Gaat het?" Vraagt Tom aan mij, terwijl ik kijk hoef lief Fred voor z'n grote zus en kleine broertje is terwijl de jongste meid heerlijk ligt te slapen. Ik weet dat Tom en ik en daarmee ook Brian nog regelmatig opgeschrikt zullen worden door Chloé en Niek's aandoening, maar het is niet anders. Ik moet leren er op te vertrouwen dat het elke keer goed zal aflopen, maar het is ons gezin en we moeten er voor elkaar zijn wanneer het moeilijk is en we zullen altijd van de kinderen houden, wat de toekomst nog gaat brengen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief !

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen