Jack POV.

Toni duwt mij op mijn rug wanneer we allemaal naakt zijn en doordat ik niks merk van de verdere omgeving heb ik ook niet door dat we worden gefilmd. "Wil je het ook nog steeds?" Vraagt Toni dan en ik knik waarna hij in mij gaat en ik kreun even.Ondanks de alcohol doet het eerst toch wat pijn, maar uiteindelijk was onze vrijpartij dat momentje van pijn meer dan waard, en Toni ontlaad zich dan ook met een luide kreun in mij.

"Wij gaan maar eens," zegt Bart dan waarna ze al opstaan en ik kijk Toni even aan.

"Ik ga ook, maar vandaag is voor herhaling vatbaar," zegt Toni en hij drukt een kus op mijn wang, waarna hij zich aankleed en vertrekt en ik kijk naar de tijd. Mwaah, ik kan ook wel naar huis. Dan zeg ik gewoon dat er een les uitviel.Wanneer ik thuis ben wil ik gelijk doorlopen naar mijn kamer, maar papa Tom houdt mij tegen. "Ik weet dat je weer niet op school was Jack. Zo kan het niet langer," zegt hij streng.

"Ik haat school. Ik leer er toch niks," zeg ik, ook al weet ik diep van binnen dat, dat niet waar is.

"Je hebt gedronken," zegt mijn vader ineens en ik kijk hem met grote ogen aan.

"Of ik heb gedronken of niet gaat jou geen zak aan!" Roep ik kwaad waarna ik naar boven loop.

"Je levert al jouw elektrische apparatuur maar in!" Roept mijn vader waarna ik de deur van mijn kamer kwaad dichtgooi en mijn telefoon pak.

Bel me, zo snel mogelijk.

xx Toni


Ondanks dat het voor mij wat wazig leest, weet ik het toch te ontcijferen en na een paar pogingen weet ik hem te bellen. "Bart heeft onze vrijpartij online gezet. De mensen die er naar kijken blijven maar oplopen," zegt Toni waarna ik gewoon ophang om het filmpje te zoeken en ik slik even. Nu al zeshonderd mensen die het hebben gekeken? Hoe dan!?

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god nee
  Nu moet je wel naar je ouders meneer

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Uhu, klopt. In z'n eentje gaat ie dit niet kunnen oplossen inderdaad:(

   1 maand geleden
  • Luckey

   Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflooen

   1 maand geleden
  • syllie1992

   We zullen zien:)

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen