Tom POV.

Wanneer ik de volgende dag wakker word maak ik mij gelijk klaar waarna ik vertrek naar de locatie. De shoot is buiten, dus dat zijn wel de shoots die ik het fijnst vindt om te doen. "Heb je er een uitje met de kinderen van gemaakt?" Vraagt de vrouw aan mij.

"Oh, nee. Mijn jongste wou ik zo'n reis nog niet aandoen. Dat komt allemaal nog wel," zeg ik en de vrouw knikt begrijpend.

"Nja, daar hangen de kledingstukken voor de shoot en daar hebben we een hokje staan zodat je toch privacy hebt bij het omkleden," zegt de vrouw en ik knik even. Dit wordt vast een leuke dag, want moddellenwerk is tenslotte meer dan alleen maar werk.

Bill POV.

"Papa, ik plassen!" Roept Gretha huilend.

"Lieverd, dan hoef je toch niet te huilen," zeg ik en ik til Gretha op en neem haar mee naar de wc om haar te helpen terwijl ik haar vasthoud zodat ze niet in de wc valt. "Lukt het lieverd?" Vraag ik en ze knikt en zodra ze klaar is neem ik haar weer mee de kamer in waarna ik Tymen hoor huilen. "Shelley, let jij even op je zusje?" Vraag ik en Shelley knikt waarna ik snel naar Tymen toeloop. Het is vermoeiend in je eentje, maar gelukkig is Tom morgen weer terug om te helpen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Komt goed Bill je kan dit
    Je moest ook tijdje alleen doen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen