Bill POV.

Ik ben zo stom geweest. Ik had Tom nooit moeten vertellen dat ik seks met Lucas heb gehad, dan hadden we nog samen kunnen zijn. Ondanks de pijn die ik voelde door Tom z'n afwijzing, of, die pijn voel ik nu nog steeds.

Ik loop dan naar buiten, maar zie alleen Lucas. "Waar is Tom?" Vraag ik.

"Die is met Tom, Koert en Mendy vertrokken. Hij ging vast ergens met ze heen," zegt Lucas.

"Hij heeft mij verlaten. Ik, ik denk niet dat hij nog terugkomt," zeg ik zachtjes.

"Bill, dan moeten we de kinderbescherming bellen, hij heeft Koert ook mee," zegt Lucas gelijk.

"Lucas, dat is niet nodig. Koert en Mendy zijn net twins, het is goed dat Tom daar aan heeft gedacht. Daarnaast vertrouw ik Tom, hij komt wel terug," zeg ik, ook al hoop ik dat, dat snel gebeurt, want ik mis de kinderen nu al. Ik kijk dan even naar het doosje en doe de ring om mijn vinger. "Laten we gewoon trouwen," zeg ik dan, want met Tom heb ik alles verpest.Een aantal weken later.

Ik lig op mijn bed terwijl Lucas in mij aan het stoten is, maar genieten doe ik niet meer, en dat is ook niet zo gek. Lucas wilt veel te vaak seks. "Wow," brengt hij uit en ik probeer te glimlachen, maar dat lukt ook al niet.

"Ik kan niet wachten tot de baby geboren is," zegt Lucas en hij streelt over mijn buik.

"Dat duurt nog wel een hele tijd. Daarnaast heb ik je al duizend keer verteld dat Tom ook de vader kan zijn," zeg ik en dat is ook wat mijn gevoel zegt.

Sinds Tom met de kinderen is vertrokken geniet ik nergens meer van. Het enige wat ik nog leuk vind is het beginnen te plannen van de bruiloft, ook al stel ik een andere bruidegom voor. Wanneer de bel gaat trek ik mijn boxer aan om daarna naar beneden te lopen en wanneer ik de deur open zie ik Tom met de kinderen staan en ik krijg tranen in mijn ogen. "Ik heb jullie gemist," zeg ik zachtjes. Ik heb ze alle drie vreselijk gemist, niet alleen Koert en Mendy.

"Schat, kom je nog terug naar boven?" Hoor ik Lucas ineens zeggen en gelijk zie ik Tom wat verstarren waarna hij naar de ring om mijn vinger kijkt en gelijk verstop ik mijn hand achter mijn rug.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh bill
  Je wilt Lucas niet
  Hij heeft je in zijn macht en dwingt je al zei je zelf ja op het trouwen
  Het was uit verdriet

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Ja, dat klopt helemaal. Soms weet Bill niet hoe hij met bepaalde emoties om moet gaan waardoor hij zoals nu ja heeft gezegd om met Lucas te trouwen:(

   1 maand geleden
  • Luckey

   En Lucas hem letterlijk aan zich bind

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat is ook zeker zo.

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen