Bill POV.

Wanneer Gretha en Tymen slapen zet ik mij bij Shelley neer. "Sorry dat ik vandaag wat minder aandacht voor jou had. Je broertje en zusje waren niet de makkelijkste vandaag," zeg ik.

"Het geeft niet. Is toch vaker gebeurt," zegt ze en Shelley slaat d'r armpjes om mij heen en ik glimlach. Het is inderdaad vaker gebeurt, maar meestal kon ik dan nog wel tijd vinden om ook Shelley aandacht te geven, maar vandaag was daar echt wat minder tijd voor.

"Zal ik een filmpje opzetten? Daar is nog net tijd voor, voordat jij ook naar bed moet," zeg ik tegen Shelley en ze knikt waarna ik wat opzet waarna Shelley zich dicht tegen mij aanlegt en ik glimlach even.Wanneer het filmpje af is ga ik met Shelley naar boven waar ik wacht totdat ze zichzelf klaar gemaakt heeft. "Heb je, je tanden goed gepoetst?" Vraag ik en Shelley knikt. "Laat je gebit eens zien lieverd," zeg ik en ze opent d'r mond en ik glimlach even. "Perfect," zeg ik en ze glimlacht naar mij.

"Ik ben er goed in he," zegt ze en ik knik.

"Bij mij heeft dat wat langer geduurt kan ik je zeggen," zeg ik en Shelley giechelt even waarna ze d'r bed in kruipt en ik geef haar een kusje.

"Jij bent ook een soort vader voor me Billa," zegt ze dan waarna ze gelijk in slaap valt en ik glimlach even. Ze is echt een lieverd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief is die kleine meid!
    Villa is lieve bijnaam voor bill’

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen