Tom POV.

Vandaag gaan we met z'n allen barbequen. Bill, ik, de kinderen, Jerry, Alejandro en Clay, ze zijn er allemaal bij. Ik heb nog niks gehoord van mijn sollicitaties, maarik denk dat het nog net te vroeg is om daar iets uit op te maken. Misschien nemen ze wel wat langer de tijd om de perfecte kandidaten eruit te pikken, ook al ben ik niet perfect voor de baan, maar ik denk wel dat ik er goed in kan zijn. Voor mij is het vooral hopen dat er niet teveel perfecte kandidaten hebben gesolliciteerd zodat ik kans maak om op gesprek te komen.

"Tom, hey," zegt Jerry die de tuin in komt gelopen en ik glimlach even naar hem.

"Hey Jerry," zeg ik waarna ik een knuffel krijg van Stefano. "Jij ook hallo," zeg ik en Stefano glimlacht. "Je mag zelf kiezen of je bij de kinderen wilt zitten of dat je bij de volwassenen aan tafel wilt," zeg ik tegen hem, want Stefano is al een tiener, dus er komt een dag dat hij misschien niet meer bij de kinderen wilt zitten, ook al lijkt hij echt gek op ze, dus misschien dat hij daardoor toch graag bij de kinderen gaat zijn, maar dat is afwachten.

"Dit is Alejandro," zegt Jerry, wanneer zijn vriend ook de tuin in komt gelopen.

"Leuk je te ontmoeten," zeg ik dan en ik schud z'n hand.

"Waar is Bill?" Vraag ik.

"In de keuken, hij moest nog dingen pakken," zegt Alejandro en ik knik even.

"Dat zal dan de taart zijn. Ik ga hem even helpen," zeg ik waarna ik naar de keuken loop. Het barbecuen begint tenslotte pas over twee uur, dus taart aanbieden kan geen kwaad. Daarnaast kan het barbecuen ook een half uur later beginnen als iedereen nog iets langer wilt wachten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat word een gezellige middag!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen