Tom POV.

De volgende ochtend kijk ik naar Bill z'n naakte lichaam dat nog naast mij ligt. "Goedemorgen schat," fluister ik en ik druk een kus op z'n voorhoofd en hij kijkt mij even aan.

"Hmm, goedemorgen," zegt Bill en ik lach even. Het is laat geworden, want ik moet toegeven dat we het niet bij één ronde seks hebben gehouden. Natuurlijk hebben we het wel elke keer veilig gedaan, want ons gezin is te groot om er per ongeluk nog een kind bij te krijgen. Het huis waarin we wonen is groot genoeg voor nog drie kinderen, maar het is niet het plan om alle kamers op te vullen, dat zeker niet.

"Zullen we naar de kinderen toe?" Vraag ik dan Bill knikt.

"Maar eerst beneden ontbijten, of zijn we daar al te laat voor?" Vraagt Bill en hij kijkt even naar de wekker. "Oh, we hebben nog een uur, mooi zo, maar dan moeten we wel samen douchen," zegt Bill en ik lach even.

"Daar zeg ik geen nee tegen schat," zeg ik en Bill knikt waarna we samen naar de badkamer lopen om ons te wassen en zodra we even later zijn aangekleed lopen we naar de ontbijtzaal. Ik heb al dingen zien liggen en ik moet zeggen dat het mij een lekker ontbijt lijkt. We zijn hier maar één ochtend, dus alles uitproberen wat mij lekker lijkt gaat helaas niet lukken, maar wie weet komen we hier ooit nog samen terug.

"Pak jij eerst? Dan pak ik daarna wel," zegt Bill en ik knik waarna ik langs het eten en drinken ga lopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief !!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen