Jack POV.

"Was dit die dag dat je dronken thuiskwam?" Vraagt papa Bill dan en ik knik even. "Je had iets moeten zeggen Jack. Dan hadden papa Tom en ik het filmpje kunnen laten verwijderen voordat het al te vaak zou zijn gedeeld," zegt papa Bill dan.

"Ben je niet kwaad?" Vraag ik zachtjes.

"Kwaad niet, eerder teleurgesteld. En ik wil dat je vanaf morgen weer naar school gaat. Als mensen dingen over je zeggen moet je dan maar negeren," zegt papa Bill en ik knik langzaam. Ik weet dat hij moeite heeft met onze puberfase, misschien daarom ook dat hij niet te snel boos wordt omdat hij weet hoe pubers dan kunnen zijn en vooral ik.

"Ik ga het proberen," zeg ik dan zachtjes.

"Papa Tom zal er op toezien dat je ook echt naar school gaat," zegt papa Bill.

"Dat gaat te ver pap!" Roep ik, gelijk terug kwaad en dan voel ik mij ook nog eens opnieuw misselijk worden.

"Ik kan er niet op vertrouwen dat je anders gaat Jack, het spijt me," zegt papa Bill met een zucht en ik knik langzaam, want de energie is er niet om er tegenin te gaan. "Ik ga proberen nog wat damage control te doen wat betreft de video, maar eigenlijk is het al vier weken te laat," zegt papa Bill en ik knik even. "Jack, gaat het wel?" Vraagt papa Bill dan.

"Ik, ik voel mij weer niet zo lekker," zeg ik zachtjes en wanneer er één van mijn broers de keuken in komt gelopen is voor mij het moment om naar de wc te rennen om opnieuw alles er uit te gooien en zodra ik dat gedaan heb ga ik boven op mijn bed liggen. Het gesprek met papa Bill was wel voorbij, denk ik.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh dit is nog niet voorbij 🤣
  Nog lang niet

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Hahah, daar kan je wel eens gelijk in hebbenxD

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen