Bill POV.

Bij Tom op de training zet ik mij samen met Meike aan de kant. "Hey Bill, leuk je weer te zien," zegt de coach en ik glimlach even.

"Het is leuk om hier weer te zijn," zeg ik en hij knikt en mijn oude ploeggenoten lijken het ook leuk te vinden dat ik samen met Meike aanwezig ben, degene die er dan nog zijn van toen ik hier speelde natuurlijk, ook al speelde ik hier nog geen eens zo heel lang geleden. "Kijk, papa Tom heeft zich omgekleed," zeg ik dan tegen Meike, die wat op en neer begint te wiebelen.

"Papa, papa!" Roept ze en Tom glimlacht naar ons.

"Papa moet goed geconcentreerd blijven liefje, maar ik blijf bij je," zeg ik en ik ga met mijn hand door d'r haartjes heen, maar Meike begint wat zeurderig te worden. "Kom, hier, limonade," zeg ik en ik pak de tuitbeker en geef die aan haar, maar wanneer de limonade nog niet helemaal op is gooit ze de tuitbeker op de grond. "Meike, dat is niet netjes," zeg ik, maar ze klapt in d'r handjes en ik schudt met mijn hoofd waarna ik Meike op de stoel naast mij neerzet zodat ik de tuitbeker kan pakken.

"Papa!" Roept ze en ze wilt van het bankje afgaan en snel houd ik d'r tegen voordat ze valt, want het bankje is veel hoger dan de dingen waar ze wel al makkelijk af kan stappen.

Wanneer Tom even rust heeft komt hij naar ons toe. "Wil je even met de voetbal spelen?" Vraagt Tom en gelijk knikt Meike waarna Tom haar optilt en haar mee het veld op neemt en ik kijk met een glimlach toe. Het gaat echt gezellig worden in huis wanneer er straks ook een tweede kindje aanwezig gaat zijn, ook al duurt dat nog wel negen maanden of meer, want eerst moet ik nog maar zwanger zien te worden.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw zo leuk
  Team en coach reageren veel beter
  Meike word een voetbal meid Hihi

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Hihi, dat zou zomaar het geval kunnen zijnxD

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen