Bill POV.

Ik zit inmiddels met Paulus in mijn armen en ik glimlach even. Het is zo'n leuk jochie en niks zal hetzelfde zijn, want een jongetje is toch anders dan een meisje. "Ik dacht eraan om op vakantie te gaan. Niet nu gelijk, en het zal maar een korte vakantie zijn, maar zodra ik herstelt ben lijkt mij dat wel leuk. Niet al te ver natuurlijk met Paulus, maar toch. Er even tussenuit. Dat hebben we nu wel verdient," zegt Tom.

"Vooral jij hebt dat verdient," zeg ik en ik druk een kus op Tom z'n wang.

"Dank je, maar jij ook. Je hebt zoveel tijd gestopt in het maken van de babykamer en dan ook nog een eigen bedrijf. Zo'n vakantie is precies wat ook jij goed gaat kunnen gebruiken," zegt Tom.

"Misschien wel, maar de bestellingen lopen gewoon door, wie moet dat dan afhandelen?" Vraag ik.

"Ben je vergeten dat je door die sponsor een magazijn hebt waar je alles kunt bewaren. Als je mensen aanneemt die dat allemaal regelen kan je er echt wel vijf dagen even tussenuit met je gezin," zegt Tom.

"Wat denk jij Paulus?" Vraag ik waarna Paulus een geluidje maakt en ik lach even. "Okay, laten we het gewoon doen. Zodra jij terug naar huis kan gaan we kijken waar we heen kunnen, zonder al te lang in de auto te hoeven zitten," zeg ik en Tom knikt tevreden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief
    Family vakantie

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen